» آشپزی » میگوسوخاری یک غذای فست فودی ،خوشمزه و پرطرفدار

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ - ۱۲:۳۹

میگوسوخاری یک غذای فست فودی ،خوشمزه و پرطرفدار

میگوسوخاری یک غذای فست فودی ،خوشمزه و پرطرفدار

طرز تهیه میگو-سوخاری

میگو یک غذای دریایی بسیار خوشمزه مفید و کم کالری و سرشار از آهن ، امگا ۳ و پروتئین می باشد که روش های متنوعی جهت پخت و استفاده از این خوشمزه آبزی هست که در اینجا یک روش را شرح می دهیم .

تهیه میگو به صورت سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه می باشد که طرفداران زیادی دارد  .

مواد لازم جهت تهیه میگو-سوخاری برای چهار نفر

  • سیر ۵ حبه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • میگو پاک شده ۱ کیلوگرم
  • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

بیشتر بخوانید :طرز پخت قلیه میگو خوزستانی

نکته قابل توجه جهت تهیه میگو-سوخاری :

۱-سعی کنید از میگو هایتازه  اقیانوسی استفاده کنید زیرا عطر و بوی خوبی دارند

۲- در صورت استفاده از میگو های پرورشی از آب پیاز ، زعفران یا سیر بوی بد آن را قبل از پخت از بین ببرید

۳-برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و ۲ قاشق سوپ خوری سرکه را در قابلمه ی مناسبی بریزید و به مدت ۱۰ ثانیه بجوشانید آبکش کنید .

۴-برای این که میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد، پس از تمیز کردن با چاقوی تیز ۴ برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید : طرز پخت میگو اسپایسی

طرز تهیه میگو-سوخاری

۱- بعد از پاک کردن پوست میگوها با یک چاقوی تیز شیاری در پشت میگو ایجاد کنید و رگ خونی میگو را جدا کنید ، سپس شسته و آبکش کنید.

۲- میگو ها را درون ظرفی ریخته آب یک عدد پیاز بزرگ و سیر له شده و کمی آب لیمو اضافه کنید و روی ظرف سلفون کشیده و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید .

۳- بعد از طعم دار شدن  میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم

۴-  آرد سوخاری و آرد سفید را نیز در کاسههای جداگانه می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم

۵-در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود.

۶-زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود

۷-سپس داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود. میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم

۸-در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

۹-میگو های سرخ شده را در ظرف می چینید و همراه سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید .

 

فال روزانه


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه