طرز تهیه (میوه قندی )به روش ساده /کریستالیزه کردن میوه

پنج شنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۹ آشپزی

میوه قندی یا کریستالیزه کردن میوه

روش کریستالیزه کردن میوه، یکی از راههای نگهداری میوه در دوران گذشته بوده است و امروزه این میوه‌ها به عنوان شیرینی‌های بسیار لوکس و گران قیمت در بازار عرضه میشوند. در حال حاضر قیمت ۲۵۰ گرم آن ۸.۵ یورو است که چیزی حدود ۵-۶ عدد میوه خواهد بود. روش سنتی بعضی از این کارخانه‌ها بسیار مفصل و طولانی است که طبعا دلیل موجهی برای گران قیمت بودن این محصول است. شما میتوانید با حوصله  میوه های قندی را در منزل و در مدت بسیار کوتاهی تهیه کنید و به عنوان دسر سرو نمائید….

میوه قندی

مواد لازم برای تهیه میوه قندی

 آب  ۱/۲ فنجان آب

 شکر  ۲ فنجان

نیم کیلو میوه آماده برای کریستالیزه شدن

برای این کار میتوانید از انواع میوه های تازه به صورت کامل یا خرد شده استفاده کنید. مرکبات مانند لیمو و پرتقال را میتوانید با پوست حلقه حلقه کنید یا تنها از پوست خرد شده آنها استفاده کرد .یا میوه هارا بشکل مکعبی خرد کنید

 

میوه قندی

طرز تهیه میوه قندی 

ابتدا شکر را در آب حل کرده و میجوشانیم تا زمانی که شربت آماده شود  و قوام لازم را داشته باشد .آنرا از روی آتش بردارید و بگذارید کاملا سرد شود. در این فاصله میوه ها را با فاصله از یکدیگر در ظرف مناسب بچینید. توجه کنید که میوه ها نباید به یکدیگر بچسبند. شربت سرد شده را به آرامی روی میوه ها بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند.هنگامی که تمام مواد با شربت پوشیده شد، روی ظرف را با یک پارچه نمدار بپوشانید و ظرف را بدون حرکت در محل مناسبی قرار دهید. این ترکیب باید حدود ۹ ساعت یا شب تا صبح باقی بماند تا شربت کاملا جذب میوه ها شود. پس از این مدت محتوی ظرف را به آرامی در یک آبکش خالی کنید و بگذارید میوه ها جلوی آفتاب  کاملا خشک شوند. این بخش کار هم حدود ۶-۵ ساعت طول خواهد کشید. میوه های خشک شده با پوشش نازکی از کریستال قند پوشیده خواهند شد و میتوانید آنها را در ظرف مناسبی چیده و استفاده کنید.

آش آلو یزدی خوشمزه و مفید برای سرماخوردگی +طرز تهیه

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور/ ساده و خوشمزه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا