طرز تهیه میت بال بوقلمون خوشمزه و مفید

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
میت بال بوقلمون 

میت بال بوقلمون یکی از غذاهای لذیذ و جذاب است که با ترکیب گوشت بوقلمون و مواد اولیه تازه تهیه می‌شود. این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از پروتئین و مواد مغذی نیز می‌باشد. بیایید با هم به تهیه این غذای خوشمزه بپردازیم.

مواد لازم:

  • یک سوم پیمانه پنیر پارمزان تازه رنده شده
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک کوشر
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
  • یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون فرا بکر
  • یک دوم پیمانه سرکه سفید
  • آبگوشت مرغ
  • ۴ قاشق چایخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲ حبه‌ی بزرگ سیر، له و پوره شده
  • ۲ قاشق چایخوری گوشت لیموی‌ تازه رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوشت بوقلمون چرخ شده‌ی ۹۳٪
  • سه چهارم پیمانه پودر سوخاری

طرز تهیه میت بال بوقلمون:

  1. سیر، پیاز و گوشت لیمو را در یک زودپز بریزید و هم بزنید.
  2. مخلوط را داخل یک کاسه منتقل و با بوقلمون، پودر سوخاری و پنیر مخلوط کنید.
  3. کوفته‌ها را در یک تابه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
  4. سرکه را به تابه اضافه کرده و بپزید تا بخار شود.
  5. سس را روی حرارت بجوشانید و به غلظت مناسب برسانید.

نکته: می‌توانید برای طعم بهتر از سبزیجات تازه استفاده کنید.

سیب زمینی شکم پر پنیری

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری خوشمزه و ساده

طرز تهیه نان کرپ و کرپ مرغ

طرز تهیه نان کرپ و کرپ مرغ خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا