با ما با طرز تهیه میت بال با روکش پیاز همراه باشید. این غذا نه تنها بسیار خوشمزه است، بلکه به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید و به جمع غذاهای محبوب خانوادگیتان اضافه کنید.
این میت بالها ترکیبی از طعمهای مختلف را در خود دارد و به راحتی در مهمانیها یا حتی برای یک شام سریع میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم (۸ تا ۱۲ عدد):
- ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- ۲ قاشق چایخوری نمک
- ¼ پیمانه پودر سوخاری
- ۳ حبه سیر رنده شده
- نصف یک عدد پیاز رنده شده
- ⅓ پیمانه جعفری خرد شده
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
- ۱ قاشق غذاخوری سس خردل
- ۱ قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی ادویه دار
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- ۴ تا ۶ عدد پیاز سفید متوسط
- ۲۲۵ گرم پنیر چدار
- ۱۶ تا ۲۴ ورقه ژامبون یا بیکن (اسلامی)
- ۱ شیشه سس باربیکیو
طرز تهیه میت بال:
- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
- در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده را با پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک، پودر سوخاری، جعفری، تخممرغ، کچاپ، خردل، سس گوجهفرنگی و عسل مخلوط کنید.
- سر و ته پیاز را بریده و دور بیندازید. سپس آن را به صورت عمودی از وسط دو نیم کنید.
- به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بردارید. در دست قلقلی کنید. سپس آن را صاف کرده و در مرکز گوشت، یک مکعب از پنیر چدار قرار دهید. دوباره گوشت را قلقلی کنید.
- اطراف هر کدام از میت بالها، دو لایه پیاز قرار دهید.
- دور آنها را با دو لایه بیکن بپوشانید و با خلال دندان در جای خود ثابت کنید.
- سپس میت بالها را درون سینی فر بچینید.
- روی آنها با قلم مو، یک لایه سس باربیکیو بزنید.
- سینی غذا را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملاً پخته و طلایی شود.
ارسال دیدگاه