» آشپزی » دستور پخت میتلف گوشت و سبزیجات

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ - ۱۱:۴۳

دستور پخت میتلف گوشت و سبزیجات

دستور پخت میتلف گوشت و سبزیجات

میتلف گوشت و سبزیجات 

 

آموزش پخت:میتلف ( Meatloaf) یک غذای خوشمزه و سنتی اروپایی است که کم کم در سایر کشورهای جهان هم محبوب شده است و طبخ می شود. این غذا مخلوطی از گوشت چرخ‌کرده با دیگر مواد غذایی است که به مانند نان لوف شکل داده شده و سپس تنوری یا دودی یا در فر طبخ می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه میتلف گوشت و سبزیجات که بسیار لذیذ و آسان است را بدانید.

 

میتلف گوشت و سبزیجات

مواد لازم:

– ۱ پیمانه قارچ

– ۱ پیمانه بلغور

– ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

– ۱ پیاز کوچک خرد شده

– ۱ عدد ساقه‌ی کرفس خرد شده

– ۲ حبه سیر ریز شده

– ۴۲۵ گرم گوجه فرنگی  خرد شده، خشک شده

– یک دوم پیمانه شیر غلیظ شده‌ی غیر چرب

– یک دوم پیمانه کچاپ

– ۱ عدد تخم مرغ بزرگ

– ۲ عدد سفیده‌ی تخم مرغ بزرگ

– ۷۰۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ی ۹۰٪ خالص

– ۱ پیمانه آرد سوخاری خشک

– یک چهارم فنجان جعفری تازه ریز شده

– ۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

– یک دوم قاشق چایخوری نمک

دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

بیشتر بخوانید:دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

طرز تهیه میتلف گوشت و سبزیجات

 

۱. قارچ‌ها را در یک پیاله‌ی کوچک بریزید و روی آن را با آب گرم بپوشانید؛ بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. بلغور را با آب جوش در کاسه‌ی کوچک دیگری ترکیب کنید و بگذارید تا بلغور خیس بخورد و نرم شود و آب جذب آن شود، حدود ۳۰ دقیقه. قارچ‌ها را از درون مایع بردارید؛ ساقه‌ها را ببرید و سره‌ی آن‌ها را خرد کنید.

۲. فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. درون یک سینی اسپری آشپزی بپاشید.

۳. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط به پایین گرم و پیاز، کرفس و سیر را اضافه کنید. بپزید، گاه گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند. یعنی حدود ۵ تا ۷ دقیقه. سس را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه بپزید، وقتی مخلوط چسبناک شد آن را از تابه جدا کنید. گوجه فرنگی، شیر تبخیر شده و کچاپ را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. به پختن تا زمانی ادامه دهید که بسیار غلیظ شود – حدود ۳ دقیقه. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

۴. تخم مرغ و سفیده‌های تخم مرغ را در پیاله‌ای بزرگ بزنید. گوشت، آرد سوخاری، بلغور خیس خورده قارچ‌ها و گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. جعفری آویشن و نمک را بیفزایید. به آرامی اما به طور کامل با دست آن را مخلوط کنید.

۵. مخلوط میتلف را در یک قرص نان روی سینی فر که از قبل آماده شده بریزید. تا زمانی که دمای داخل آن ۷۳ درجه سانتیگراد را نشان بده به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید. بگذارید پیش از بریدن و سرو کردن ۱۰ دقیقه خنک شود.

بیشتر بخوانید:متبل بادمجان و طرز تهیه و پخت آن


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :2
  • Bahram

    تاریخ : ۴ - آبان - ۱۳۹۸

    باید غذای خوشمزخوشمزه ای باش ، حتما امتحانش میکنم


  • Shima

    تاریخ : ۱۲ - آبان - ۱۳۹۸

    دستور پختتون عالیه خیلی خوب و با جزئیات کامل نوشتید ممنونم


ارسال دیدگاه