مگشت پلوی خوزستانی خوشمزه وساده+ طرز تهیه

یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۳۹۹ آشپزی

مواد لازم برای مگشت پلو

  • برنج خیس کرده: ۴ پیمانه
  • سبزی ماهی: گشنیز ۴۰۰ گرم و شنبلیله ۱۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پودر لیمو عمانی، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • تن ماهی: ۲ عدد
  • کشمش پلویی: ۱ پیمانه
  • گردو: ۴ عدد
  • سیر: ۶ حبه

بیشتر بخوانید : طرز تهیه گوبولی گوشت 

مگشت پلو

طرز تهیه مگشت پلو


■برای شروع پیاز‌ها را خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.بعد از طلائی شدن پیاز، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی و پودر تخم گشنیز را به همراه سیر له شده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و پیازها رنگ بگیرند.


■ سپس سبزی ماهی را به تابه اضافه کنید و ۱۵ دقیقه با باقی مواد تفت دهید.

■پس از این که سبزیجات کمی تفت داده شدند، تن ماهی که قبلا جوشانده‌اید را به همراه گردو به تابه اضافه کنید.

■ برنجی که از قبل به مدت ۳ ساعت خیس کرده بودید  را بجوشانید و آبکش کنید. سپس کف قابلمه را روغن و کمی زعفران بریزید و چند تکه نان را برش زده و برای ته‌دیگ کف قابلمه بچینید.یک لایه برنج روی نان‌ها بریزید و سپس یک لایه مخلوط سبزی و تن ماهی روی برنج اضافه کنید. این کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد تکرار کنید.

■در آخر روی برنج زعفران دم کرده غلیظ بریزید و اجازه دهید با شعله کم دم بکشد

■ کشمش پلویی را بشویید و برای ۱۵ دقیقه خیس کنید. بعد آن را با کمی روغن و پودر دارچین تفت دهید تا طلائی شود.

در نهایت برنج را سرو کنید و کشمش‌ها را روی آن بریزید.

طرز تهیه دسر کدو حلوایی و به + خواص آب کدو حلوایی

ترشی عناب پر خاصیت +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا