طرز تهیه موفلک هرمزگان: غذای خوشمزه و مقوی

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
mofhk

موفلک یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان هرمزگان است که معمولاً با بلغور جو و ماهی شور تهیه می‌شود. با این حال، می‌توان آن را با ماهی تازه، میگو و یا حتی تن ماهی نیز درست کرد. این غذا به دلیل استفاده از جو، برای افراد دیابتی مناسب است زیرا فیبر بالایی دارد و قند آن پایین است. در ادامه با طرز تهیه موفلک هرمزگان همراه ما باشید و همچنین می‌توانید طرز تهیه آش بلغور جو با کشک و منه بوشهری را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه موفلک هرمزگان

  • بلغور جو: دو لیوان
  • ماهی شور: یک تکه
  • پیاز :1 عدد بزرگ
  • سیر: 2 حبه
  • گوجه فرنگی پوست گرفته یا رنده شده : 2 عدد
  • فلفل سبز تند :1 الی 2عدد
  • سبزی گشنیز خرد شده: یک مشت

موفلک

طرز تهیه موفلک هرمزگان

  1. برای تهیه موفلک، ابتدا بلغور جو مرغوب تهیه کنید و آن را خوب پاک کنید تا سنگ ریزه‌ها جدا شوند.
  2. بلغور جو پاک شده را در تابه بریزید و روی شعله ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، مراقب باشید که نسوزد.
  3. می‌توانید مقدار زیادی بلغور جو را تفت دهید و در فریزر نگهداری کنید تا در مواقع لازم استفاده کنید.
  4. بلغور جو تفت داده شده را به مدت نیم ساعت با آب خیس کنید.
  5. اگر از ماهی شور استفاده می‌کنید، حتماً از صبح آن را در آب خیس کنید و هر یک ساعت آب آن را عوض کنید تا شوری‌اش گرفته شود.
  6. در یک قابلمه، پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس زردچوبه، سیر خرد شده و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید.
  7. گشنیز خرد شده و ماهی شور که شوری‌اش گرفته شده را اضافه کنید و سپس گوجه رنده شده و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید.
  8. دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد، سپس بلغور خیس شده را اضافه کنید و وقتی آب غذا کشیده شد شعله را کم کنید و به مدت 30 دقیقه دم کنید.
  9. پس از دم کشیدن موفلک، مقداری روغن روی آن بریزید و سرو کنید.
چلو دیزی

طرز تهیه چلو دیزی خوشمزه و محبوب کاشانی

torshi zyton va gharch

طرز تهیه ترشی زیتون و قارچ خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا