موفلک/ طرز تهیه موفلک غذای سنتی هرمزگان

شنبه 25 تیر 1401 آشپزی
mofhk

موفلک غذای خوشمزه استان هرمزگان است که با بلغور جو و ماهی شور تهیه می شودولی با ماهی تازه و میگو و با تن ماهی هم تهیه می کنن. این غذا چون با جو تهیه می شود غذای مناسبی است برای افرادی دیابتی است چون مفلک فیبر بالای دارد و قند این غذا کم است در بخش آشپزی مجله دایان باطرز تهیه موفلک هرمزگان با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه آش بلغور جو با کشک و گمنه بوشهری را مشاهده کنید .

مواد لازم برای تهیه موفلک هرمزگان

  • بلغور جو: دو لیوان 
  • ماهی شور: یک تکه
  • پیاز :1 عدد بزرگ
  • سیر: 2حبه
  • گوجه فرنگی پوست گرفته یا رنده شده : 2 عدد
  • فلفل سبز تند :1 الی 2عدد
  • سبزی گشنیز خرد شده:یک مشت
موفلک

موفلک هرمزگانی

طرز تهیه موفلک هرمزگان

  1.  برای تهیه موفلک , بلغور جو مرغوب تهیه کنید اگر از بلغور جو فله استفاده می کنید خوب پاک کنید چون سنگ ریزه دارد  پس با دقت زیاد سنگ ریزه ها را جدا کنید.
  2. حال بلغور جو پاک شده را در تابه روحی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و با حوصله  تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند مراقب باشید بلغور جو نسوزد چون تلخ می شود .(بلغورجو که تغییر رنگ داد و به رنگ قهوه ای روشن شد آماده هست )
  3.  چون تفت دادن بلغور زمان بر است می توانید به مقدار زیاد ی بلغور جو تفت دهید و داخل فریزر نگه داری کنید هر وقت خواستید موفلک درست کنید از آن استفاده کنید.
  4. حال بلغور جو تفت داده شده را  مثل برنج یه نیم ساعت با آب  خیس کنید.
  5.  اگر از ماهی شور استفاده می کنید حتما باید از صبح ماهی را در آب خیس کنید و هر یک ساعت آب آن را عوض کنید تا شوری ماهی گرفته شود. شوری ماهی که گرفته شد.
  6.  داخل قابلمه  مناسبی پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس  زردچوبه سیرله شده  و فلفل سبز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس  گشنیز  ریز خرد شده و ماهی شور که شوری آن را گرفتید را اضافه کنید و تفت دهید  سپس گوجه  رنده شده و ادویه و فلفل قرمز  را اضافه کنید و تفت دهید نیاز به اضافه کردن نمک نیست آخر پخت نمک  غذا را چک کنید.اگر لازم نمک اضافه کنید.
  7.  دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد سپس بلغور خیس شده را اضافه کنید و وقتی آب غذا کشیده شد شعله را کم کنید و مثل دمپخت آن را  به مدت 30 دقیقه دم دهید.  بهتره اول آب زیاد  برای این غذا نریزید چون شفته می شود  البته بعضیا مفلک رو حالت شل دوست دارن و بعضیا حالت دون دون دوست دارند .
  8. پس از دم کشیدن موفلک  مقداری روغن روی آن بدید و سرو کنید.
بنافی پارفه

چلو دیزی

چلو دیزی/ طرز تهیه چلو دیزی کاشانی

mashe polo

ماش پلو/ طرز تهیه ماش پلو افغانی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا