طرز تهیه موس لیمو؛ دسر خوشمزه و ملس

یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 123

موس لیمو یکی از دسرهای خوشمزه و دلپذیر است که با ترکیب طعم ترش و شیرین لیمو ترش درست می‌شود. این دسر می‌تواند انتخاب مناسبی برای مهمانی‌ها و یا پذیرایی از مهمانان باشد.

مواد مورد نیاز برای موس لیمو :

  • لیمو ترش: 2 عدد
  • پودر ژلاتین: 5 گرم
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 90 گرم
  • وانیل: یک هشتم ق چ
  • خامه قنادی: 450 گرم
  • رنگ زرد خوراکی: یک دوم عدد
موس لیمو

روش تهیه موس لیمو :

در ادامه مراحل تهیه موس لیمو آورده شده است:

  1. پوست لیمو ترش را رنده کرده و هسته های آن را جدا کنید و آب آن را بگیرید.
  2. پودر ژلاتین را با 3 قاشق سوپ خوری آب سرد مخلوط کرده و کنار بگذارید تا ژلاتین حل شود.
  3. خامه قنادی را از فریزر بیرون آورید تا نیمی از آن آب شود.
  4. زرده تخم مرغ، شکر و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا کمی غلیظ شود.
  6. خامه را با همزن بزنید تا حجم پیدا کند.
  7. خامه فرم گرفته و مخلوط لیمویی را با هم مخلوط کنید و در صورت دلخواه رنگ زرد اضافه کنید.
  8. موس را در ظرف های تک نفره سرو و با خامه و پوست لیمو ترش تزیین کنید و به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

با رعایت این مراحل، می‌توانید موس لیمو خوشمزه‌ای تهیه کنید که همه از طعم آن لذت ببرند.

Capture 126

آموزش تهیه غذاهای حرفه ای برای تازه واردها

Capture 120

غذای خوشمزه ترکیه‌ای: کوفته و سیمیت سبزیجات

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا