
موس خرمالو دسر خوشمزه و پر طرفدار هست. اگر دسر با بافت خامه ای را دوست دارید موس خرمالو گزینه مناسبی است . در بخش آشپری مجله دایان با طرز تهیه موس خرمالو با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه دسرانجیر و کیک رژیمی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه موس خرمالو
- خرمالو: 4 عدد
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه :1 قاشق غذاخوری
- آب: 1/4 پیمانه
- شکر :5 قاشق سوپ خوری
- آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری
- شیر ولرم: 1 پیمانه
- خامه :1/3 پیمانه
- عسل :1/4 پیمانه
طرز تهیه موس خرمالو
- برای تهیه موس خرمالو ابتدا باید خرمالو ها را بشوییدو داخل مخلوط کن بریزید و خرمالو ها را پوره کنید سپس پوره را از صافی رد کنید تا پوره یکدست شود.
- حال ژلاتین را آماده کنید. آب لیمو ترش تازه را با 1/4 پیمانه اب سرد مخلوط کنید و بعد پودر ژلاتین رو روی ترکیب آب و لیمو بپاشید و 5 دقیقه زمان دهید تا پودر ژلاتین اسفنجی شود.حال مخلوط را روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود . اجازه دهید تا ژلاتین خنک شود.
- تا ژلاتین خنک می شود, زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزیدو شکر را به آن اضافه کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا مواد سفید رنگ شودسپس وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگربه همزدن ادامه دهید.
- در ادامه آرد و شیر ولرم رو به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
- حالا مواد را داخل قابلمه تفلونی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا مواد کم کم غلیظ شود.
- مواد را از روی حرارت برداریدو سپس پوره خرمالو رو به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. موادرا خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند،
- حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنید سپس خامه را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر عسل را به موس خرمالو اضافه کنید و هم بزنید.
- حال مواد آماده شده را داخل ظرف سرو یا قالب بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- برای راحت خارج شدن دسر از قالب ابتدا قالب ها را برای 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید و بعد مواد رو داخلش بریزید.
- بعد از 3 ساعت موس خرمالو را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی نوک تیز لبه های دسر رو به آرومی از قالب جدا کنید و برای یکی دو دقیقه داخل آب گرم قرار دهید و بعد روی بشقاب سرو برگردانید
ارسال دیدگاه