معجون شیر خرما

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
معجون شیرخرما

اگر احساس ضعف می کنید، خودتان را تحویل بگیرید و یک معجون مقوی برای خودتان درست کنید. در این هوای گرم بنشینید و با لذت آن را نوش جان کنید.

با طرز تهیه معجون شیر خرما با ما همراه باشید .

  • مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • مدت زمان بسته شدن در یخچال: 4 ساعت
  • میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم معجون شیر خرما :

  • شیر: یک و نیم پیمانه
  • خرمای مضافتی: 5 عدد
  • عسل: 1 قاشق چای خوری
  • گردوی (خرد شده): 3 عدد
  • مغز پسته (خرد شده): 6 عدد
  • مغز بادام (خرد شده): 6 عدد
  • مغز فندق (خرد شده): 6 عدد
  • کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه معجون شیر خرما:

1. یک چهارم پیمانه از شیر دستور را در ظرفی بریزد. پودر ژلاتین را بر رویش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.

سپس بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود.

2. بعد کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. ژلاتین آماده را به شیر باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید.

سپس خرمای پوست گرفته بدون هسته، عسل، دارچین، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شیر در دستگاه مخلوط کن بریزید

و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد ترکیب شوند.

3. مایه آماده را در جام یا قالب دلخواه بریزید و حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس با انواع مغزها، غنچه گل رز و پشمک تزیین کنید.

نکته:

1. در صورت تمایل می توانید از یک عدد موز متوسط نیز استفاده نمایید.

2. در این معجون از عسل و خرما استفاده می شود که در عین حال که شیرینی دسر را به صورت طبیعی تامین می نمایند

بسیار انرژی بخش هستند و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارند.

3. این دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شیر، خرما و عسل بسیار مقوی بوده و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.

قارچ را حتماً امتحان کنید آشپزی

کتلت قارچ

Capture 223

بیسکویت های شکلاتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا