آموزش طرز تهیه سوفله مرغ و لوبیا خوشمزه و ساده

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 9

سوفله در واقع نوعی دسر یا پیش غذای فرانسوی می باشد که در اویل قرن هجدهم به وجود آمده است. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس در فر پخته می‌شود ولی به عنوان غذا می توان در آن از گوشت، ماهی، صدف، سبزیجات، سیب زمینی، انواع حبوبات مانند لوبیا و سایر مواد غذایی نیز استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه سوفله مرغ و لوبیا را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم:

  • نان (تورتیلا، لواش یا تافتون) به میزان لازم
  • فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
  • نمک 1/8 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 4.5 قاشق چای خوری
  • مرغ (مرغ کنتاکی خرد شده) 2 و 1/4 لیوان
  • زیره 1/4 قاشق چای خوری
  • پونه (خشک شده) 1 قاشق چای خوری
  • سیر (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
  • کنسرو لوبیا (بدون آب) 1 عدد (یا 1 و نیم لیوان لوبیا پخته شده)
  • روغن به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای (متوسط – خرد شده) 1 عدد
  • فلفل قرمز (فلفل شیرین متوسط – خرد شده) 2 عدد
  • پنیر پیتزا (رنده شده) به میزان لازم
  • پیازچه (خرد شده) 1/4 لیوان
  • گشنیز (خرد شده) 1/2 لیوان
  • خامه ترش (یا پنیر پیتزا) 200 گرم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با مواد دلخواه پخته و ریش ریش کنید و کنار بگذارید. داخل تابه مقداری روغن گرم کرده و فلفل دلمه ای را ریز کنید و در روغن تفت دهید. فلفل قرمز را نیز اضافه کرده آن را کمی تفت دهید. سیر رنده شده، لوبیا پخته شده و همه مواد به جز پیازچه و گشنیز را به فلفل ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید و در انتها مرغ ریش شده را به آن اضافه کنید.

نان را به شکل دلخواه برش داده و هر قطعه را داخل روغن سرخ کنید. ظرفی مناسب انتخاب کرده و آن را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. ته و کناره های ظرف مقداری نان سرخ شده چیده و روی آن را از مواد پر کنید. روی مواد را با خامه ترش و پنیر پیتزا (یا فقط پنیر پیتزا) پوشانده و گشنیز و پیازچه ساطوری شده بریزید. (می توانید لایه لایه این کار را انجام دهید یا فقط در یک لایه)

سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

نکات:

می توانید لوبیا پخته را حذف کرده و به جای آن از ذرت پخته شده استفاده کنید. در صورت تمایل مرغ را سرخ کرده یا کبابی کنید. مواد غذا را می توانید با هر نوع ماده دلخواه (مثل زیتون، ژامبون، گوشت و …) جا به جا کنید.

Capture 10

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون روغن: یک دستور خوشمزه و سالم

Capture 8

طرز تهیه اسموتی خوشمزه با اسفناج و توت فرنگی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا