» آشپزی » موهامارا سس پرطرفدار خاورمیانه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - ۰:۱۶

سس موهامارا

موهامارا سس پرطرفدار خاورمیانه

موهامارا سس پرطرفدار خاورمیانه

سس موهامارا : یک سس تند و خوشمزه ای که در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. موهامارا یک سس لبنانی می‌باشد. شما می‌توانید از این سس در غذاهای خود به عنوان رب نیز استفاده کنید. سس موهامارا طعم و عطر فوق العاده و بی‌نظیر دارد که اگر شما طرز تهیه آن را بدانید طرفدار همیشگی این سس می‌شوید.

مواد لازم جهت تهیه موهامارا (سس لبنانی) :

  • یک قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز یا سس تند فلفلی
  • نصف لیوان گردوی نیم کوب
  • دو حبه سیر
  • نصف استکان روغن مایع (روغن زیتون بی بو)
  • یک عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده
  • یک قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز شیرین
  • پودر زیره
  • یک قاشق غذاخوری مغز نان باگت
  • در صورت دوست داشتن رب انار

طرز تهیه موهامارا (سس لبنانی) :

• ابتدا گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید یک ساعت خیس بخورد.

• حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

•  فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید.

•  هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید.

•  در کیسه را سفت کنید و بگذارید ده دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید.

•  فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.

• پیاز را پوست بکنید و چهار قسمت کنید.

• فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید.

• به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:
۱٫ می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
۲٫ می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

فال روزانه


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه