مزه دار کردن سویا

دوشنبه 9 اسفند 1400 آشپزی
مزه دار کردن سویا

مزه دار کردن سویا

 

 

مزه دار کردن سویا

مزه دار کردن سویا

 

سویا پروتئینی گیاهی و مقرون به صرفه برای وعده های غذایی روزانه ماست. یک کدبانوی حرفه ای باید بداند برای از بین بردن بوی سویا از چه ادویه هایی استفاده کند. در این مقاله می توانید خوشمزه ترین روش پخت سویا را یاد بگیرید.

 

برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید

 

  • هیچ گاه سویا را با آب سرد نشویید! بهتر است سویا را با آب جوش خیسانده و بعد از مدتی که نرم شد آبکشی کنید.
  • سویا را نچلانید چون با این کار مواد خوشمزه سویا را دور می ریزید. کافی است کمی صبر کنید تا آب اضافی سویا از صافی خارج شود.

 

روش اول مزه دار کردن سویا

 

1. سویا را به مدت 10 دقیقه با آب پرتقال یا آب نارنج مزه دار کنید.

2. سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ کنید و به آن  ادویه نمک و رب گو جه فرنگى را اضافه کنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید در این مرحله ۲ قاشق غذا خوری آبغوره را نیز به مواد اضافه کنید.

3. اندکى صبر کرده و یک استکان آب به این مخلوط اضافه کنید حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه بپزد .

4. حالا سویاى شما مزه دار شده است این را به ماکارونى یا خوراک مى توانید اضافه کنید.

روش دوم مزه دار کردن سویا

1. مقداری پیاز را رنده کرده وداخل روغن زیتون یا کره سرخ کنید .

2. سیر ، نمک ، زعفران ، فلفل ، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و بعد از کمی سرخ شدن سویا آب کش شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید سپس 2 قاشق غذاخوری آبغوره به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید به خورد سویا برود و بعد 1 فنجان آب جوش  به مواد اضافه کرده و در ظرف را بگارید تا سوی کاملا بپزد. می توانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا اضافه کنید.

یک روش دیگر برای مزه دار کردن سویا تهیه یک همبرگر ساده و گیاهی و بسیار خوشمزه آماده کنید.

بهترین روش برای مزه دار کردن سویا

مواد لازم برای تهیه همبرگر گیاهی با سویا

  • سویا5/1 لیوان
  • پیاز2 عدد متوسط
  • هویچ و کدو3 عدد متوسط با رنده درشت رنده کنید
  • تخم مرغ1 عدد
  • خمیرنان پاگت پودر شده1 عدد
  • پودر تخم گشنیز، کاری  پودر سیرهر کدام نصف قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل

 

آش سبزی شیرازی

طرز تهیه همبرگر گیاهی با سویا

 

1. سويا را به روش بالا (خوراك سويا و سيب زمينى) آبكش و سپس چرخ كنيد.

2. همه مواد را در ظرف ريخته و خوب مخلوط كنيد و 10 دقيقه استراحت دهيد تا خمير باگت آب مواد را به خود جذب كند و دوباره كمى ورز دهيد. مي بينيد كه چسبندگى مواد بيشتر
شده است.

3. از مواد به اندازه يك پرتقال درشت جدا كرده و به شكل همبر فرم داده و با كمى روغن و حرارت متوسط سرخ كنيد.

 

کوکو سویا وسیب زمینی

طرز تهیه کوکو سویا وسیب زمینی

morghe toskany

مرغ خامه ای / طرز تهیه مرغ توسکانی یک غذای خوشمزه و پر کالری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا