
مرغ کنتاکی غذای خوشمزه پر طرفدار است و به روشهای مختلف تهیه می شود مرغ سوخاری کی اف سی فست فود خوشمزه آمریکایی است که بین مردم بسیار محبوب است . البته به طور کلی مرغ سوخاری kfc با مرغ سوخاری کنتاکی متفاوت است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مرغ کنتاکیkfc با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه غذاهای خوشمزه با گوشت مرغ چرخ شده و همبرگر مرغ خوشمزه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی به روش kfc
- ادویه هاشامل: خردل خشک، پودر کرفس، فلفل سیاه، فلفل سفید، پونه کوهی، پودر سیر، پودر آویشن، پاپریکا، نمک، پودر ریحان خشک و پودر زنجبیل به میزان لازم
- مرغ: 6 تکه(ران یا سینه)
- شیر: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سفید: 2 پیمانه
طرز تهیه مرغ کنتاکی kfc
- برای تهیه مرغ کنتاکی به روش kfc ابتدا پوست مرغ را کاملا جدا کنید و آنها را به دقت بشویید
- حال مرغ را به روش گفته شده آبپز کنید .
- 4 لیوان آب در قابلمه مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس تکه های مرغ را به آبجوش اضافه کنیدو صبر کنید تا آب دوباره به جوش آید کف روی مرغ را بگیرید و درو بریزید سپس یک پیاز را 4 قاچ کنید و به مرغ درحال جوشیدن اضافه کنید و بعد مقداری نمک و فلفل و چوب دارچین را اضافه کنید . اجازه دهید مرغ ها با حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه بپزد.
- سپس مرغ های نیم پز شده را از آب خارج کنید و اجازه دهید کاملا سرد شوند
- در این مرحله باید مرغ نیم پز شده را مزه دار کنید . تکه های مرغ آبپز شده را در ظرف مناسب قرار دهید و یک حبه سیر ریز خرد شده شده و یک پیاز درشت رنده شده روی تکههای مرغ بریزید. سپس آب لیموترش تازه و زعفران دم کرده را نیز به مواد اضافه کرده و موادرا با هم مخلوط کنید .
- درب ظرف را ببندید و اجازه دهید گوشت مرغ به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنند و طعم مواد را به خود بگیرد .
- تا مرغ مزه دار می شود در یک ظرف مخلوط آرد سفید و ادویهها و کمی نمک بریزید و در ظرف دیگری تخم مرغها را بریزید و ا پیمانه شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- در این مرحله در ظرف تفلونی به میزان لازم روغن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود ( میزان روغن به اندازه ای باشد که تکه های مرغ در آن شناور شوند)
- تا روغن داغ می شود . ابتدا مرغ را در آرد سفید و ادویهها بغلتانید و سپس به مخلوط تخم مرغ و شیر آغشته کنید. در آخر مجددا در ترکیب آرد سفید و ادویه ها بغلتانیدو مرغ ها را در ظرفی بچینیدتا 15 دقیقه استراحت کند و مزه دار شوند.
- حال تکه های مرغ مزه دار شده را به آرامی در روغن کاملا داغ قرار دهید و با حرارت متوسط اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دو طرف آنها سرخ شوند. مرغ سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
- مرغ کنتاکی شما آماده هست با سیب زمینی سرخ شده و سس دلخواه سرو کنید.
ارسال دیدگاه