طرز تهیه مرغ کنتاکی خوشمزه و پرطرفدار

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
morge kentaki

مرغ کنتاکی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا به ویژه به روش کی‌اف‌سی در میان مردم طرفداران زیادی دارد. با ما در بخش آشپزی مجله دایان همراه باشید تا طرز تهیه مرغ کنتاکی را با مواد لازم و روش پختی ساده و کاربردی یاد بگیرید. همچنین می‌توانید طرز تهیه غذاهای خوشمزه با گوشت مرغ چرخ شده و همبرگر مرغ را نیز مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی به روش KFC

  • ادویه‌ها شامل: خردل خشک، پودر کرفس، فلفل سیاه، فلفل سفید، پونه کوهی، پودر سیر، پودر آویشن، پاپریکا، نمک، پودر ریحان خشک و پودر زنجبیل به میزان لازم
  • مرغ: 6 تکه (ران یا سینه)
  • شیر: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: 2 پیمانه

طرز تهیه مرغ کنتاکی KFC

  1. برای تهیه مرغ کنتاکی به روش KFC ابتدا پوست مرغ را کاملاً جدا کنید و آنها را به دقت بشویید.
  2. حال مرغ را به روش گفته شده آب‌پز کنید.
  3. 4 لیوان آب در قابلمه مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد. سپس تکه‌های مرغ را به آبجوش اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره به جوش آید. کف روی مرغ را بگیرید و درو بریزید. سپس یک پیاز را 4 قاچ کرده و به مرغ درحال جوشیدن اضافه کنید و بعد مقداری نمک و فلفل و چوب دارچین را اضافه کنید. اجازه دهید مرغ‌ها با حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه بپزند.
  4. سپس مرغ‌های نیم‌پز شده را از آب خارج کنید و اجازه دهید کاملاً سرد شوند.
  5. در این مرحله باید مرغ نیم‌پز شده را مزه‌دار کنید. تکه‌های مرغ آب‌پز شده را در ظرف مناسب قرار دهید و یک حبه سیر ریز خرد شده و یک پیاز درشت رنده شده روی تکه‌های مرغ بریزید. سپس آب لیموترش تازه و زعفران دم‌کرده را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
  6. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید گوشت مرغ به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند و طعم مواد را به خود بگیرد.
  7. تا مرغ مزه‌دار می‌شود، در یک ظرف مخلوط آرد سفید و ادویه‌ها و کمی نمک بریزید و در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها را بریزید و یک پیمانه شیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  8. در این مرحله در ظرف تفلونی به میزان لازم روغن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود (میزان روغن به اندازه‌ای باشد که تکه‌های مرغ در آن شناور شوند).
  9. تا روغن داغ می‌شود، ابتدا مرغ را در آرد سفید و ادویه‌ها بغلتانید و سپس به مخلوط تخم‌مرغ و شیر آغشته کنید. در آخر مجدداً در ترکیب آرد سفید و ادویه‌ها بغلتانید و مرغ‌ها را در ظرفی بچینید تا 15 دقیقه استراحت کنند و مزه‌دار شوند.
  10. حال تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را به آرامی در روغن کاملاً داغ قرار دهید و با حرارت متوسط اجازه دهید به مدت 10 دقیقه دو طرف آنها سرخ شوند. مرغ سرخ‌شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
  11. مرغ کنتاکی شما آماده است! آن را با سیب‌زمینی سرخ‌شده و سس دلخواه سرو کنید.
torshi badengan

طرز تهیه ترشی بادمجان خشک خوشمزه بوشهری

ترشی گوجه فرنگی شکم پر

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا