طرز تهیه مرغ پرتقالی بینظیر با زرشک پلو

سه‌شنبه 14 دی 1400 آشپزی
morgeportegaly

مرغ پرتقالی بسیار خوشمزه است و با فیله مرغ تهیه می شود.مرغ پرتقالی را با حرارت پایین می پزندتا طعم  تازگی پرتقال باقی بماند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ پرتقالی

برای ۴ نفر

  • فیله مرغ: ۵ عدد
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • آب پرتقال طبیعی: ۱ لیوان
  • آرد: ۱ قاشق مربا خوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • شکر :۱ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • زرشک :به میزان لازم
  • پیاز داغ :۱ قاشق غذا خوری
  • برنج: ۳ پیمانه
مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

طرز تهیه  مرغ پرتقالی

  1. برای تهیه مرغ پرتقالی، فیله های مرغ را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آنها گرفته شود سپس فیله ها را با فلفل، نمک و زردچوبه مزه دار کنید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید .
  2. بعد از مزه دار شدن فیله ها  , با گوشت کوب فیله ها راکمی بکوبید تا سریع تر بپزند.
  3. در یک تابه تفلونی مقداری روغن بریزد و روی حرارت قرار دهید تا داغ شودسپس فیله ها را داخل ماهیتابه بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هم بپزدو هم دو طرف آن سرخ شود . حدود یک 15 دقیقه زمان دهید تا بپزد.
  4. داخل یک ماهیتابه دیگر پیاز داغ را با 1 قاشق مربا خوری آرد تفت دهید.
  5. بعد یک لیوان آب پرتقال طبیعی، نمک، شکر  و زعفران دم کرده را به آرد تفت خورده اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گوله نشود. حالا فیله های سرخ شده را داخل سس قرار دهید، یکی دو جوش که باهم زدند و سس قوام آمد حرارت را خاموش  ‌کنید.
  6. برنج را 1 ساعت قبل خیس کنید. یک قابلمه مناسب پخت برنج  را آب کرده و روی حرارت قرار دهیدتا بجوشد. سپس برنج و مقدار ی نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید . وقتی برنج نیم پز شد، آن را آبکش کنید. کمی آب سرد روی برنج بدهید و آبکش را بتکانیدتا آب اضافی برنج خارج شود .
  7.  در قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی به عنوان ته دیگ،کف قابلمه بچینید. سپس برنج را درون قابلمه ریخته و اجازه دهید دم بکشد.
  8. برای زرشک روی برنج زرشک را پاک کنید و خوب بشویید و آبکش کنید، سپس در یک تابه کوچک زرشک را با شکر، زعفران دم کرده، کره و کمی پیاز داغ تفت دهید.بعد با چند قاشق برنج  مخلوط کنید . در ادامه برنج دم کشیده را در دیس بکشید و با زرشک زعفرانی تزیین کنید .
  9. مرغ پرتقالی را نیز در ظرف جداگانه بکشید و با برنج سرو کنید.
cake asfnaj

طرز تهیه کیک اسفناج فرانسوی

cake

کیک / طرز تهیه کیک دینگ دانگ

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا