مرغ با سس ماست و پیازچه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه را برای شما آماده کرده ایم. این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.
مواد لازم:
- سینه مرغ ۶ عدد
- لیمو ۲ عدد
- روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ماست چکیده ۲ پیمانه
- پیازچه ۶ ساقه
- فلفل چیلی سبز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- خیار ۱/۲ عدد
- گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
- نعناع ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.
تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.
نکات:
سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.پیازچه ها را خرد کنید.دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.
ارسال دیدگاه