طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه

سه‌شنبه 5 مرداد 1400 آشپزی

مرغ با سس ماست و پیازچه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه را برای شما آماده کرده ایم. این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.

مواد لازم:

  •     سینه مرغ ۶ عدد
  •     لیمو ۲ عدد
  •     روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     ماست چکیده ۲ پیمانه
  •     پیازچه ۶ ساقه
  •     فلفل چیلی سبز  ۱ عدد
  •     سیر ۲ حبه
  •     خیار ۱/۲ عدد
  •     گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
  •     نعناع ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.

تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.

نکات:

سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.پیازچه ها را خرد کنید.دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.

گشنیز و نعناع را خرد کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

طرز تهیه پاستای چیزبرگر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا