طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه خوشمزه و آسان

یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 109

مرغ با سس ماست و پیازچه یکی از دستورهای غذایی بی‌نظیر نایجلا لاوسون است که طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه را به شکلی ساده و لذیذ ارائه می‌دهد. این سس ماست که الهام گرفته از سس‌های خاورمیانه‌ای است، به عنوان همراهی خنک و تند برای مرغ ترد عمل می‌کند.

مواد لازم:

  •     سینه مرغ ۶ عدد
  •     لیمو ۲ عدد
  •     روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     ماست چکیده ۲ پیمانه
  •     پیازچه ۶ ساقه
  •     فلفل چیلی سبز  ۱ عدد
  •     سیر ۲ حبه
  •     خیار ۱/۲ عدد
  •     گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
  •     نعناع ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

برش‌های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه‌ای بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن‌ها بزنید و کنار بگذارید. سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را با پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه‌ای بزرگ مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کرده و ترکیب کنید.

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه‌های مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی رنگ و مغز پخت شوند. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کنید تا طعم لیمویی بیشتری بگیرد.

تکه‌های مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس ماست را در کاسه‌ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ‌ها قرار دهید.

نکات:

سینه‌های مرغ را از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید. پیازچه‌ها را خرد کنید. دانه‌های فلفل چیلی را جدا کرده و خرد کنید. سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. خیار را نیز پوست بگیرید و خرد کنید. گشنیز و نعناع را خرد کنید.

Capture 3

آموزش طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ خوشمزه

Capture 108

طرز تهیه پاستای چیزبرگر: یک وعده لذیذ و سریع!

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا