مرغ با سس ماست و پیازچه یکی از دستورهای غذایی بینظیر نایجلا لاوسون است که طرز تهیه مرغ با سس ماست و پیازچه را به شکلی ساده و لذیذ ارائه میدهد. این سس ماست که الهام گرفته از سسهای خاورمیانهای است، به عنوان همراهی خنک و تند برای مرغ ترد عمل میکند.
مواد لازم:
- سینه مرغ ۶ عدد
- لیمو ۲ عدد
- روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- ماست چکیده ۲ پیمانه
- پیازچه ۶ ساقه
- فلفل چیلی سبز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- خیار ۱/۲ عدد
- گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
- نعناع ۳ قاشق غذاخوری
برشهای مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسهای بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید و کنار بگذارید. سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را با پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسهای بزرگ مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کرده و ترکیب کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکههای مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی رنگ و مغز پخت شوند. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را اضافه کنید تا طعم لیمویی بیشتری بگیرد.
تکههای مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سس ماست را در کاسهای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغها قرار دهید.
سینههای مرغ را از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید. پیازچهها را خرد کنید. دانههای فلفل چیلی را جدا کرده و خرد کنید. سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. خیار را نیز پوست بگیرید و خرد کنید. گشنیز و نعناع را خرد کنید.
ارسال دیدگاه