طرز تهیه مرغ تنوری مجلسی در فر خوشمزه و مجلسی

شنبه 17 خرداد 1404 آشپزی
مرغ تنوری مجلسی در فر

مرغ تنوری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که نه تنها طعمی لذیذ دارد بلکه به راحتی در منزل تهیه می‌شود. این غذا با استفاده از ادویه‌جات و مواد طبیعی تهیه می‌شود که طعم و عطر خاصی به آن می‌دهد.

برای تهیه مرغ تنوری مجلسی در فر، ابتدا مرغ را با ادویه‌های مختلف مزه‌دار کرده و به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس مرغ را به روش دلخواه خود آماده کرده و در فر قرار می‌دهیم.

  • مرغ کامل و متوسط: 1 عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل قرمز و سیاه: به میزان لازم
  • زعفران: به میزان لازم
  • گوجه، پیاز و فلفل دلمه‌ای: به میزان لازم برای پر کردن شکم مرغ
  • روغن: به مقدار کافی برای چرب کردن

طرز تهیه: مرغ تنوری مجلسی در فر را ابتدا با نمک و فلفل به خوبی مزه‌دار کنید و سپس شکم آن را با سبزیجات پر کنید. سپس مرغ را در فویل قرار دهید و به مدت 2 ساعت در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. در انتها مقداری کره آب شده و زعفران روی آن بریزید و گریل کنید تا طعم بهتری به دست آید.

نکته: برای بهبود طعم، می‌توانید همراه با مرغ، سیب زمینی نیز تنوری کنید.

aklez keak

طرز تهیه اکلز کیک خوشمزه و دلچسب

دستور پخت لازانیا با سس سفید

طرز تهیه لازانیا خوشمزه با سس سفید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا