طرز تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
تهیه مرغ خوشمزه همراه با سس پستو

طرز تهیه مرغ خوشمزه یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با سس پستو سرو می‌شود. این غذا با عطر و طعم سیر و سایر ادویه‌ها طعمی بی‌نظیر به خود می‌گیرد.

مواد لازم:

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۱ عدد گوجه فرنگی
  • ورقه روغنی یا آلومینیومی
  • ۲ قاشق غذاخوری سس پستو
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. ورقه روغنی را از وسط تا کرده و باز کنید. انتهای مارچوبه‌ها را با چاقو جدا کرده و آنها را روی ورقه آلومینیومی در کنار یکدیگر بچینید.

روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید. سینه مرغ را روی مارچوبه‌ها بگذارید. روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید. روی آنها سس پستو را بریزید و در آخر، گوجه فرنگی را حلقه‌ای ببرید و روی سس بچینید. ورقه روغنی را روی مواد تا کنید و لبه‌های آن را ببندید. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

سس پستو

مواد لازم:

  • ۲ حبه سیر
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک چهارم پیمانه دانه کاج
  • دو سوم پیمانه روغن زیتون
  • ۲ پیمانه برگ‌های تازه ریحان
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:

برگ‌های ریحان، سیر و دانه‌های کاج را درون غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل پوره در بیایند. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را بیفزائید. اگر قصد دارید سس پستو را فریز کنید، نیمی از روغن زیتون را درون مواد مخلوط کنید و بقیه آن را روی سس درون ظرف ریخته و سپس در فریزر قرار دهید.

ایرانی

طرز تهیه لنجو، غذای محلی سیستان و بلوچستان

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی

طرز تهیه ماهی با گوجه فرنگی کبابی خوشمزه و آسان

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا