مربای کدو حلوای خوشمزه و پر خاصیت + طرز تهیه

چهارشنبه 16 مهر 1399 آشپزی

مربای کدو حلوای بدون آهک

کدو حلوایی یک گیاه علفیست که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است ، گل های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است ، قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی میوه ، پوست ، تخم میوه میباشد و گل کدو حلوایی را پخته و در تهیه ترشی ، مربا و … مورد استفاده قرار میدهند.

کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر 100 گرم از این گیاه تنها 20 کالری وجود دارد.کدو حلوایی یکی از نیروگاه های تولید ریزمغذی های حیات بخش در طبیعت است که با بیش از یکصد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است

مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی 

شکر

1 تا 1/5کیلو

زعفران

به میزان لازم

آب

3 لیوان

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

پودر هل سبز

2 تا 3  عدد

کدو حلوایی

1 کیلو

مربای کدو حلوای بدون آهک

طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک

  1. کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید. مکعبی خرد کنید یا قالب بزنید
  2. کدوها را نیم پز کنید و آن ها را داخل آبکش ریخته و آبکشی کنید.
  3. شربت را قوام بیاورید و کدوهای نیم پز را به شربت  قوام امده اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه با حرارت ملایم به همراه شربت بپزد
  4. حین پخت دانه های هل یا چوب دارچین یا هر دو را به مربا اضافه کنید .
  5. برای خوشرنگتر شدن مربا میتوانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
  6. اگر می خواهید مربای تردی داشته باشید می توانید از  آب آهک استفاده کنید
  7. برای اینکه مربا شما شکرک نزند آخر کار یک قاشق غذا خوری آبلیمو یاسرکه سفید اضافه کنید
  8. اگر طعم هل را دوست ندارید متوانید حذف کنید
  9. مربا که به قوام لازم رسید از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در شیشه استریل شده ریخته و درب آن را محکم  ببندید ودر جای خنک قرار دهید.
طرز تهیه دسر لیوانی توت فرنگی

ترشی عناب پر خاصیت +طرز تهیه

ترشی لیموخوشمزه و بدون سرکه + طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا