مربای کدو حلوای خوشمزه و پر خاصیت + طرز تهیه

چهارشنبه، ۱۶ مهر ۱۳۹۹ آشپزی

مربای کدو حلوای بدون آهک

کدو حلوایی یک گیاه علفیست که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است ، گل های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است ، قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی میوه ، پوست ، تخم میوه میباشد و گل کدو حلوایی را پخته و در تهیه ترشی ، مربا و … مورد استفاده قرار میدهند.

کدو حلوایی طعم شیرین و بافت نرم و لطیفی دارد اما بسیار کم کالری است به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از این گیاه تنها ۲۰ کالری وجود دارد.کدو حلوایی یکی از نیروگاه های تولید ریزمغذی های حیات بخش در طبیعت است که با بیش از یکصد ماده مغذی و شفابخش بسته بندی شده و در عین حال برای حفظ زیبایی نیز بسیار مفید است

مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی 

شکر

۱ تا ۱/۵کیلو

زعفران

به میزان لازم

آب

۳ لیوان

آبلیمو

۱ قاشق غذاخوری

پودر هل سبز

۲ تا ۳  عدد

کدو حلوایی

۱ کیلو

مربای کدو حلوای بدون آهک

طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک

  1. کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید. مکعبی خرد کنید یا قالب بزنید
  2. کدوها را نیم پز کنید و آن ها را داخل آبکش ریخته و آبکشی کنید.
  3. شربت را قوام بیاورید و کدوهای نیم پز را به شربت  قوام امده اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم به همراه شربت بپزد
  4. حین پخت دانه های هل یا چوب دارچین یا هر دو را به مربا اضافه کنید .
  5. برای خوشرنگتر شدن مربا میتوانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
  6. اگر می خواهید مربای تردی داشته باشید می توانید از  آب آهک استفاده کنید
  7. برای اینکه مربا شما شکرک نزند آخر کار یک قاشق غذا خوری آبلیمو یاسرکه سفید اضافه کنید
  8. اگر طعم هل را دوست ندارید متوانید حذف کنید
  9. مربا که به قوام لازم رسید از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در شیشه استریل شده ریخته و درب آن را محکم  ببندید ودر جای خنک قرار دهید.

ترشی انگور خوشمزه و ملس+طرز تهیه

مافین پیتزاخوشمزه و آسان +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا