آموزش تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک خوشمزه

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
۰۹۳۰۰۷

مربای کدو حلوایی بدون آهک یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این مربا به دلیل طعم شیرین و عطر زعفران، گزینه‌ای عالی برای صبحانه یا میان‌وعده است. کدو حلوایی، بافت نرم و لطیفی دارد و در عین حال کم کالری است، بنابراین می‌توانید بدون نگرانی از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک

  • شکر: 1 تا 1/5 کیلو
  • زعفران: به میزان لازم
  • آب: 3 لیوان
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل سبز: 2 تا 3 عدد
  • کدو حلوایی: 1 کیلو

مربای کدو حلوایی بدون آهک

طرز تهیه مربای کدو حلوایی بدون آهک

  1. کدوها را پوست کنده و تخمه‌های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید. مکعبی خرد کنید یا قالب بزنید.
  2. کدوها را نیم‌پز کنید و آن‌ها را داخل آبکش ریخته و آبکشی کنید.
  3. شربت را قوام بیاورید و کدوهای نیم‌پز را به شربت قوام‌آمده اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه با حرارت ملایم به همراه شربت بپزد.
  4. حین پخت دانه‌های هل یا چوب دارچین یا هر دو را به مربا اضافه کنید.
  5. برای خوشرنگ‌تر شدن مربا می‌توانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.
  6. اگر می‌خواهید مربای تردی داشته باشید، می‌توانید از آب آهک استفاده کنید.
  7. برای اینکه مربا شما شکرک نزند، آخر کار یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید اضافه کنید.
  8. اگر طعم هل را دوست ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید.
  9. مربا که به قوام لازم رسید، از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در شیشه استریل شده ریخته و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید.
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۱ ۰۷ ۵۴ ۰۹

طرز تهیه ترشی عناب خوشمزه و پرخاصیت

۲۱۴۳۲۰

طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه و خوش عطر

آخرین دیدگاه‌ها

  • منصور گفت:

    هیچوقت جواب سوالی که پرسیده میشود داده نمیشود .من پرسیدم آیا مربای کدو حاوائی خواص اصلی کدو حلوائی دارد..صغرا وکبرا چیدید اما ازدادن پاسخ شانه خالی کرده اید.بابا جواب منو بدید .من بلدم با وبدون آهک مربا درست کنم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا