طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه و معطر

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
morabay portghal

مربای پرتقال، یک دسر بسیار خوشمزه و معطر است که با استفاده از پرتقال‌های کامل تهیه می‌شود. این مربا با ترکیب گوشت و پوست شیرین شده پرتقال به دست می‌آید و عطر و طعمی بی‌نظیر دارد.

در اینجا مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال را معرفی می‌کنیم:

  • پرتقال: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱٫۵ کیلوگرم
  • آب: ۳ لیوان
  • آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری

برای تهیه مربای پرتقال، ابتدا پرتقال‌ها را پوست گرفته و پرده نازک سفید روی مغز پرتقال را جدا کنید. سپس گوشت پرتقال را در یک کاسه بریزید و نیمی از شکر را روی آن بپاشید. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از آن، با غذا ساز مربا را پوره کنید و در یخچال بگذارید.

پوست پرتقال‌ها را که جدا کرده‌اید، ۲۴ ساعت در آب سرد بگذارید و ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید. سپس پوست‌ها را ۲ تا ۳ بار بجوشانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. وقتی تلخی پوست پرتقال گرفته شد، آن را چرخ کنید.

در این مرحله، روی پوست چرخ شده آب و شکر بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و کمی قوام بیاید. سپس با مربای گوشت پرتقال مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا مربا قوام بگیرد. در انتها، آب لیمو تازه را اضافه کنید و بعد از اینکه دو جوش زد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. سپس مربا را داخل شیشه استریل شده ریخته و در یخچال بگذارید.

نکته: می‌توانید مربا را با کمی گردو یا بادام تزیین کنید تا طعمی جدید به آن بدهید.

shirini seh ard

طرز تهیه شیرینی سه آرد خوشمزه و ساده

sope kalam brokly

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با طعمی دلپذیر و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا