مربای پرتقال، یک دسر بسیار خوشمزه و معطر است که با استفاده از پرتقالهای کامل تهیه میشود. این مربا با ترکیب گوشت و پوست شیرین شده پرتقال به دست میآید و عطر و طعمی بینظیر دارد.
در اینجا مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال را معرفی میکنیم:
- پرتقال: ۱ کیلوگرم
- شکر: ۱٫۵ کیلوگرم
- آب: ۳ لیوان
- آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
برای تهیه مربای پرتقال، ابتدا پرتقالها را پوست گرفته و پرده نازک سفید روی مغز پرتقال را جدا کنید. سپس گوشت پرتقال را در یک کاسه بریزید و نیمی از شکر را روی آن بپاشید. مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. بعد از آن، با غذا ساز مربا را پوره کنید و در یخچال بگذارید.
پوست پرتقالها را که جدا کردهاید، ۲۴ ساعت در آب سرد بگذارید و ۲ تا ۳ بار آب آن را عوض کنید. سپس پوستها را ۲ تا ۳ بار بجوشانید تا تلخی آنها گرفته شود. وقتی تلخی پوست پرتقال گرفته شد، آن را چرخ کنید.
در این مرحله، روی پوست چرخ شده آب و شکر بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و کمی قوام بیاید. سپس با مربای گوشت پرتقال مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا مربا قوام بگیرد. در انتها، آب لیمو تازه را اضافه کنید و بعد از اینکه دو جوش زد، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملاً سرد شود. سپس مربا را داخل شیشه استریل شده ریخته و در یخچال بگذارید.
نکته: میتوانید مربا را با کمی گردو یا بادام تزیین کنید تا طعمی جدید به آن بدهید.
ارسال دیدگاه