
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال
مربای پرتقال
مربای پرتقال، بسیار خوشمزه و خوش عطر است و در این دستور پخت مربای پرتقال از پرتقال کامل با پوست استفاده می شود . این مربا با ترکیب گوشت و پوست شیرین شده پرتقال بدست می آید که عطر بی نظیری دارد. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مربای توت فرنگی و مربای الوئه ورا و مربای بالنگ را ببینید.

مربای پرتقال
مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال
- پرتقال :۱ کیلوگرم
- شکر :۱٫۵ کیلوگرم
- آب :۳ لیوان
- آب لیمو :۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای پرتقال
- برای تهیه مربای پرتقال ابتدا پرتقال ها پوست گرفته سپس پرده نازک سفید روی مغز پرتقال را هم گرفته تا فقط گوشت پرتقال باقی بماند.
- سپس گوشت پرتقال را درون یک کاسه می ریزیم.
- سپس نصف مقدار شکر را روی گوشت پرتقال ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم .سپس با غذا ساز مربا را پوره می کنیم و داخل یخچال می گذاریم.
- پوست پرتقال ها را که جدا کردیم، ۲۴ ساعت در آب سرد قرار می دهیم و 2 تا 3 بار آب آن را عوض می کنیم بعد از ۲۴ ساعت، آن را دو سه بار، می جوشانیم.
- در این مرحله آب آن را عوض می کنیم و مجددا می جوشانیم تا تلخیش گرفته شود. فقط کافی است دو تا سه دقیقه بجوشد و آب آن را عوض کنیم. وقتی تلخی پوست پرتقال گرفته شد و پوست ها کمی نرم شد، آن را چرخ می کنیم.
- سپس روی پوست پرتقال چرخ شده آب و شکر می ریزیم و روی شعله می گزاریم تا بجوشد و کمی قوام بیاید. سپس با مربای گوشت پرتقال که قبلا درست کردیم و در یخچال گذاشتیم، مخلوط می کنیم و مجدد روی حرارت قرار می دهیم تا مربا قوام آید.
- در آخر آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه دو جوش زد، از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود. سپس مربا را داخل شیشه استریل شده می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم
ارسال دیدگاه