
مربای میوه نسترن جزء مربا های خاص و پر خاصیت است که از میوه درخت نسترن تهیه می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مربای میوه نسترن با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه مربای هویج و مربای زرشک و مربای زنجبیل و مربای آلوئه ورا را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهی مربای میوه نسترن:
- میوه گل نسترن :1000 گرم
- شکر :500 گرم
- آبلیمو :1 قاشق غذاخوری
- گلاب :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای میوه نسترن:
- برای تهیه مربای میوه نسترن پس از جمع آوری میوه نسترن آن را خوب بشویید و چوبهای آن را جدا کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود
- میوه های تمیز شده را در قابلمه مناسب بریزید و روی آن آب بریزید تاروی میوه نسترن از آب پوشیده شود.
- سپس قابلمه را روی شعله قرار دهید و منتظر بمانید تا بجوشد و میوه نسترن بپزد ( کف روی میوه ها را بگیرید تا مربای شما شفاف شود)وقتی میوه نسترن پخت و نرم شد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد داخل قابلمه سرد شود بعد آنها کمی چنگ بزنید و از صافی رد کنید. تا دانه میوه نسترن جدا شود.
- سپس دوباره این آب را از پاچه نازک رد مکنید تا آب خاص میوه نسترن جدا شود و میوه نسترن در پارچه باقی بماند (تا در مرحله آخر به شربت قوام امده اضاف کنید ) .
- آب خاص میوه نسترن را در قابلمه بریزید و با شکر مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا قوام آید 5 دقیقه آخر میوه نسترن بدون هسته که در پارچه هست را به شربت قوام آمده اضافه کنید تا چند دقیقه با شربت بجوشد و در آخر گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.
- بعد از قوام آمدن مربا شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود و آن را در ظرف شیشه ای استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه