طرز تهیه مربای زنجبیل خوشمزه و مقوی

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
لاغری و زنجبیل

مربای زنجبیل یکی از دسرهای خوشمزه و با خواص بسیار بالا است که می‌توان به روش‌های مختلف آن را تهیه کرد. در این مقاله به طرز تهیه مربای زنجبیل با شکر و بدون شکر می‌پردازیم. می‌توانید در این فرآیند از مغزیجاتی مانند گردو و کنجد نیز استفاده کنید.

خواص داروی زنجبیل:

  1. زنجبیل جزء گیاهان دارویی بسیار مفیدی است که حاوی ویتامین A, C, B6, B12 و املاح معدنی از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.
  2. زنجبیل دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد باکتری، آنتی اکسیدان و محرک سیستم ایمنی می‌باشد.
  3. از زنجبیل می‌توان برای پیشگیری از مشکلات روماتیسم و بی‌اشتهایی نام برد.
  4. زنجبیل تقویت کننده حافظه است.
  5. زنجبیل طبع گرم و خشک دارد و سردی بدن را از بین می‌برد.

مربای زنجبیلی

مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل با شکر

  • زنجبیل تازه: 1 کیلو گرم
  • شکر: 1 کیلو گرم
  • جوهر لیمو: 200 گرم
  • آب: 3 لیوان

طرز تهیه مربای زنجبیل با شکر

  1. ابتدا زنجبیل‌ها را پوست کرده و خرد می‌کنیم و به مدت ۸ ساعت در آب سرد می‌خیسانیم.
  2. سپس در قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس زنجبیل‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت می‌پزیم.
  3. زنجبیل‌ها را در سه لیوان آب جوش به همراه شکر و جوهر لیمو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا قوام بگیرد.
  4. بهتر است کسانی که آلرژی دارند، مربای زنجبیل تازه را در خانه درست نکنند.

مربای زنجبیل

مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل بدون شکر

  • زنجبیل تازه: 250 گرم
  • عسل: 400 گرم
  • آب: 1 لیوان
  • آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای زنجبیل بدون شکر

  1. زنجبیل را پوست کنده و رنده می‌کنیم و سپس آن را در قابلمه‌ای با کمی آب می‌پزیم.
  2. زنجبیل را چند بار با آب سرد شسته تا تندی آن گرفته شود.
  3. سپس زنجبیل را با عسل، زعفران و آبلیمو مخلوط کرده و در یخچال نگهداری می‌کنیم.
ابرنوشیدنی‌ها

طرز تهیه 7 نوع نوشیدنی خنک تابستانی برای پذیرایی

ابرنوشیدنی‌ها

نوشیدنی‌های موثر در تقویت مغز شما

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا