مربای زنجبیل یکی از دسرهای خوشمزه و با خواص بسیار بالا است که میتوان به روشهای مختلف آن را تهیه کرد. در این مقاله به طرز تهیه مربای زنجبیل با شکر و بدون شکر میپردازیم. میتوانید در این فرآیند از مغزیجاتی مانند گردو و کنجد نیز استفاده کنید.
خواص داروی زنجبیل:
- زنجبیل جزء گیاهان دارویی بسیار مفیدی است که حاوی ویتامین A, C, B6, B12 و املاح معدنی از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.
- زنجبیل دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد باکتری، آنتی اکسیدان و محرک سیستم ایمنی میباشد.
- از زنجبیل میتوان برای پیشگیری از مشکلات روماتیسم و بیاشتهایی نام برد.
- زنجبیل تقویت کننده حافظه است.
- زنجبیل طبع گرم و خشک دارد و سردی بدن را از بین میبرد.
مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل با شکر
- زنجبیل تازه: 1 کیلو گرم
- شکر: 1 کیلو گرم
- جوهر لیمو: 200 گرم
- آب: 3 لیوان
طرز تهیه مربای زنجبیل با شکر
- ابتدا زنجبیلها را پوست کرده و خرد میکنیم و به مدت ۸ ساعت در آب سرد میخیسانیم.
- سپس در قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، سپس زنجبیلها را اضافه کرده و نیم ساعت میپزیم.
- زنجبیلها را در سه لیوان آب جوش به همراه شکر و جوهر لیمو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا قوام بگیرد.
- بهتر است کسانی که آلرژی دارند، مربای زنجبیل تازه را در خانه درست نکنند.
مواد لازم برای تهیه مربای زنجبیل بدون شکر
- زنجبیل تازه: 250 گرم
- عسل: 400 گرم
- آب: 1 لیوان
- آبلیموی تازه: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای زنجبیل بدون شکر
- زنجبیل را پوست کنده و رنده میکنیم و سپس آن را در قابلمهای با کمی آب میپزیم.
- زنجبیل را چند بار با آب سرد شسته تا تندی آن گرفته شود.
- سپس زنجبیل را با عسل، زعفران و آبلیمو مخلوط کرده و در یخچال نگهداری میکنیم.
ارسال دیدگاه