5 نکته برای تهیه **مربای زردآلو** خوشمزه

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
مربای زردآلو

**مربای زردآلو** یکی از بهترین گزینه‌ها برای صبحانه یا عصرانه است که می‌توانید به آسانی در منزل تهیه کنید. این مربا طعمی دلپذیر و دلنشین دارد و می‌تواند با کره یا خامه سرو شود. استفاده از زردآلوهای رسیده و سفت، به حفظ شکل و زیبایی مربا کمک می‌کند.

جهت تهیه **مربای زردآلو** به مواد زیر نیاز دارید:

  • زردآلو رسیده: 1 کیلو
  • شکر: 900 گرم
  • گلاب: نصف استکان
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق سوپخوری
  • آب: 3 لیوان

زمان پخت: 20 دقیقه

مربای زردآلو

برای تهیه **مربای زردآلو** در مرحله اول، زردآلوها را بشویید و سپس از وسط نصف کنید و هسته‌های آن را خارج نمایید. سپس شکر را در آب بریزید و بگذارید بجوشد. زردآلوها را به شربت اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. در انتها گلاب، آبلیمو و زعفران را اضافه کنید و پس از سرد شدن در شیشه بریزید.

نکات لازم برای بهتر شدن **مربای زردآلو**:

  • میزان شکر بستگی به شیرینی زردآلوها دارد.
  • هیچ‌گاه مربای گرم را در شیشه نریزید و صبر کنید تا خنک شود.
  • برای نگهداری طولانی‌مدت، بهتر است آن را فریز کنید.
پیتزا مرغ و قارچ

10 نکته طلایی برای تهیه **پیتزا مرغ و قارچ**

خوراک لوبیا سفید

خوراک لوبیا سفید

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا