مربا / طرز تهیه مربای به و سیب و هویج خوشمزه و معطر

دوشنبه 8 آبان 1402 آشپزی
morabay bhe va sib va havij

مربای به وسیب و هویج جزء مرباهای خوشمزه و خوش عطر هست که طرفداران زیادی دارد .یک  صبحانه  ایرانی همیشه با مربا های رنگارنک  همراه هست . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مربای به و سیب و هویج  با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه مربای کامکوت و مربای  زنجبیل و مربای نارگیل و را مشاهده کنید.

مربا

مواد لازم برای تهیه مربای به و سیب و هویج

  • هویج: ۱ کیلوگرم
  • سیب: ۱ کیلوگرم
  • به: ۱ کیلو 
  • شکر: ٣ کیلوگرم
  • پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
  • گردوى خرد شده:در صورت تمایل به میزان دلخواه
  • آب لیموى تازه :۲ قاشق غذاخوری

مربای به

طرز تهیه مربای به و سیب و هویج

  1.  برای تهیه مربای به و سیب و هویج  خوشمزه ابتدا  به و سیب و هویج را خوب بشوییدو در آبکش بریزید .
  2. سپس به را از وسط نصف کنید و هسته های آن را خارج کنید و در یک فنجان بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید تا ژله ای شود و 20 دقیقه کنار بگذارید سپس از صافی رد کنیدو همراه آبلیمو آخر پخت مربا اضافه کنید  .( نیازی به پوست گرفتن به نیست )
  3. هویج را پوست بگیرید ،  سیب را  نیز پوست بگیرید و نصف کنید و هسته های آنها را خارج کنید .
  4. حال هویج به و سیب را رنده کنید یا نگینی ریز خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و ٨ لیوان آب به آنها اضافه کنید و روی شعله قرار دهیدتا به مدت 15 دقیقه بپزند.
  5. سپس شکر را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید( درمدت پخت درب قابلمه را بگذارید ) تا قوام بیاید.
  6. وقتى مربا  قوام آمد هل، گردو را اضافه کنید.چند جوش که زد شعله را ملایم کنید و بعد از 10 دقیقه آبلیمو را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید حال روی قابلمه  دم کنى بگذارید.مربا به هویج سیب را یک شب به همین حالت قرار دهید تا مربا شما خوشرنگ شود.
  7.  وقتی مربای به و سیب و هویج  خنک شده آن را در ظرف شیشه ای تمیز بریزید و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید .

مربای به و سیب و هویج

نکته

  1. شربت مربا باید غلیظ و کش دار باشد.
  2. افزودن آبلیمو به مربا را حذف نکنیدکه علاوه بر ایجاد مزه مطبوع، مانع شکرک زدن مربا می‌شود.
  3. اگر مربا شکرک زد، دلیل آن جوشیدن بیش از حد یا کم بودن ترشی مربا است. برای رفع شکرک ,مربا را در قابلمه بریزید و مقداری آب جوش به مربا اضافه کنید و روی شعله  ملایم قرار دهید تا دو جوش بزند و سپس مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
  4. هنگامی که مربا خنک شده آن را در ظرف شیشه ای بریزید ، مقدار زیادی از شربت را همراه میوه داخل شیشه بریزید  تا میوه‌ها روی هم انباشته نشود.
  5.  درب ظرف مربا را  محکم ببندبد و در جای خنک قرار دهید .
  6. برای پختن مربای به بهتر  است از ظروف لعابی یا روحی استفاده کنید.

مربای به و سیب و هویج

خواص میوه به

  1.  به  دارای مقادیر قابل توجهی از فیبر، پتاسیم، ویتامین C و قند هست
  2. . همچنین این میوه حاوی مقادیری از فسفر، روی و ویتامین A. نیز است.
  3.  میوه به  باعث تقویت قلب و کبد  و معده می‌شود.
  4.  میوه به اثرات مثبت بر فکر و ذهن دارد
  5. به تحریک کننده اشتها است.
  6. از بین برنده بوی بد دهان با مصرف به .
  7. به مفید برای کاهش وزن هست . اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
  8. میوه به کمک به پایین آوردن کلسترول خون می کند.
  9.  میوه به , به علت دارا بودن پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می کند.
Capture 17

مربای آلوئه ورا/ طرز تهیه مربای آلوئه ورای پر خاصیت

ترشی خوشمزه شمالی

ترشی / طرز تهیه دو نوع ترشی خوشمزه شمالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا