مربای به وسیب و هویج جزء مرباهای خوشمزه و خوش عطر هست که طرفداران زیادی دارد .یک صبحانه ایرانی همیشه با مربا های رنگارنک همراه هست . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مربای به و سیب و هویج با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه مربای کامکوت و مربای زنجبیل و مربای نارگیل و را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای به و سیب و هویج
- هویج: ۱ کیلوگرم
- سیب: ۱ کیلوگرم
- به: ۱ کیلو
- شکر: ٣ کیلوگرم
- پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
- گردوى خرد شده:در صورت تمایل به میزان دلخواه
- آب لیموى تازه :۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای به و سیب و هویج
- برای تهیه مربای به و سیب و هویج خوشمزه ابتدا به و سیب و هویج را خوب بشوییدو در آبکش بریزید .
- سپس به را از وسط نصف کنید و هسته های آن را خارج کنید و در یک فنجان بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید تا ژله ای شود و 20 دقیقه کنار بگذارید سپس از صافی رد کنیدو همراه آبلیمو آخر پخت مربا اضافه کنید .( نیازی به پوست گرفتن به نیست )
- هویج را پوست بگیرید ، سیب را نیز پوست بگیرید و نصف کنید و هسته های آنها را خارج کنید .
- حال هویج به و سیب را رنده کنید یا نگینی ریز خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و ٨ لیوان آب به آنها اضافه کنید و روی شعله قرار دهیدتا به مدت 15 دقیقه بپزند.
- سپس شکر را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید( درمدت پخت درب قابلمه را بگذارید ) تا قوام بیاید.
- وقتى مربا قوام آمد هل، گردو را اضافه کنید.چند جوش که زد شعله را ملایم کنید و بعد از 10 دقیقه آبلیمو را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید حال روی قابلمه دم کنى بگذارید.مربا به هویج سیب را یک شب به همین حالت قرار دهید تا مربا شما خوشرنگ شود.
- وقتی مربای به و سیب و هویج خنک شده آن را در ظرف شیشه ای تمیز بریزید و درب آن را محکم ببندید و در جای خنک قرار دهید .
نکته
- شربت مربا باید غلیظ و کش دار باشد.
- افزودن آبلیمو به مربا را حذف نکنیدکه علاوه بر ایجاد مزه مطبوع، مانع شکرک زدن مربا میشود.
- اگر مربا شکرک زد، دلیل آن جوشیدن بیش از حد یا کم بودن ترشی مربا است. برای رفع شکرک ,مربا را در قابلمه بریزید و مقداری آب جوش به مربا اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا دو جوش بزند و سپس مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.
- هنگامی که مربا خنک شده آن را در ظرف شیشه ای بریزید ، مقدار زیادی از شربت را همراه میوه داخل شیشه بریزید تا میوهها روی هم انباشته نشود.
- درب ظرف مربا را محکم ببندبد و در جای خنک قرار دهید .
- برای پختن مربای به بهتر است از ظروف لعابی یا روحی استفاده کنید.
خواص میوه به
- به دارای مقادیر قابل توجهی از فیبر، پتاسیم، ویتامین C و قند هست
- . همچنین این میوه حاوی مقادیری از فسفر، روی و ویتامین A. نیز است.
- میوه به باعث تقویت قلب و کبد و معده میشود.
- میوه به اثرات مثبت بر فکر و ذهن دارد
- به تحریک کننده اشتها است.
- از بین برنده بوی بد دهان با مصرف به .
- به مفید برای کاهش وزن هست . اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
- میوه به کمک به پایین آوردن کلسترول خون می کند.
- میوه به , به علت دارا بودن پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می کند.
ارسال دیدگاه