طرز تهیه متبل بادمجان پیش غذای خوشمزه عربی

یکشنبه 22 اسفند 1400 آشپزی
matbel

متبل و بابا غنوش بیش  غذای خوشمزه عربی است که با بادمجان کبابی تهیه می شود . متبل غدای ساده برای شام می  باشد متبل بادمجان  از پیش‌غذاهای  معروف لبنانی است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه متبل با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه کیک کشک و بادمجان  و خورش بادمجان  متفاوت و ترشی بادمجان شکم پر  را مشاهده کنید.

مواد لازم باری تهیه متبل عربی

  • بادمجان: ۳ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • ارده : ۲ قاشق غذا خوری
  • ماست یونانی: ۱ قاشق غذا خوری سر پر
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • لیمو ترش :۱ عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • دانه انار برای تزیین: ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: به میزان لازم
متبل

متبل بادمجان

طرز تهیه متبل عربی

  1. برای تهیه متبل سعی کنید از بادمجان های شیرین و بدون تخم استفاده کنید .حال بادمجانها را بشویید و پس از خشک کردن و با نوک چاقو چند جای بادمجان را سوراخ  کنید .
  2. حال  بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا روی زغال کبابی کنید تا پوست  بسوزد و طعم دوی بگیرد. سپس بادمجان های کبابی را در کاسه بریزید و با سلفون بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید . با این کار پوست بادمجان به راحتی کنده می شود.
  3. پوست بادمجان ها کباب شده  را به آرامی جدا کنید. اگر بادمجان ها شما  تخم  زیادی داشت حتماً تخم ها را جدا کنید. سپس بادمجان ها را ساطوری کنید و اگر دوست دارید بادمجان کاملا له شود آن را در غذاساز بریزید.
  4. حال بادمجان ساطوری را در کاسه بریزیدو سیر له شده، ارده، ماست، نمک، فلفل و آب لیموی تازه را اضافه  کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. متبل شما آماده است آن را بچشید و  اگر لازم بود نمک، فلفل  اضافه  کنید و روی متبل را بپوشانید ( در ظرف دردار قرار دهید )  یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  6. وقتی آن را از یخچال خارج کردید دوباره بچشید ، اگر  لازم بود نمک و فلفل و آب لیمو  اضافه کنید.
  7.  متبل را در ظرف سرو  بریزید و روی آن با پشت قاشق گودی ایجاد کنید و مقداری جعفری ریز شده ،  روغن زیتون  روی آن بریزید و در آخر دانه های انار برای تزیین استفاده کنید .
  8. متبل را همراه نان پیتا و سبزی خوردن  میل  کنید.
شنیسل مرغ با پنیر پیتزا
دستور پخت پاستا پنه آلفردو

نحوه پخت پاستا پنه آلفردو

آهن

چگونگی افزایش جذب آهن از غذا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا