طرز تهیه ماهی سالمون لیمویی

دوشنبه 10 آبان 1400 آشپزی
مواد غذایی مفید برای سلامت قلب

ماهی سالمون لیمویی در فر را میخواهیم طبخ کنیم ماهی سالمون گوشت بدن صورتی دارد

که از لحاظ رنگ غذای ما فوق العاده زیباست ، با توجه به اینکه ماهی سالمون منبع مناسبی برای ویتامین D و E محسوب می‌شود

و نسبت به ماهیان دیگر امگا 3 و پروتئین بیشتری دارد به شما پیشنهاد می کنم حتما این غذای سالم و خوشمزه رو به همراه لیمو ترش میل بفرمایید.

 

مواد لازم:

  • ماهی سالمون: یک کیلو و 500 گرم
  • پیازی (اسلایس شده): یک عدد
  • سیر (له شده): 3 حبه
  • لیمو سنگی (اسلایس شده): نصف یک عدد
  • سس مایونز: یک سوم پیمانه
  • سس کچاپ: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

 

ماهی سالمون

طرز تهیه ماهی سالمون لیمویی :

ماهی سالمون را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سس مایونز، سس کچاپ، نمک، سیر له شده و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.

 

مواد روی ماهی را با هم مخلوط کرده و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.

 

برش های لیمو سنگی و پیاز را روی ماهی بچینید و حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.

 

ماهی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه خنک شدن به ظرف مناسبی انتقال داده و سرو کنید.

 

 

Ashe bademjan

آش بادمجان / طرز تهیه آش بادمجان خوشمزه کرمانشاهی

کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا