
ماهی سالمون لیمویی در فر را میخواهیم طبخ کنیم ماهی سالمون گوشت بدن صورتی دارد
که از لحاظ رنگ غذای ما فوق العاده زیباست ، با توجه به اینکه ماهی سالمون منبع مناسبی برای ویتامین D و E محسوب میشود
و نسبت به ماهیان دیگر امگا 3 و پروتئین بیشتری دارد به شما پیشنهاد می کنم حتما این غذای سالم و خوشمزه رو به همراه لیمو ترش میل بفرمایید.
مواد لازم:
- ماهی سالمون: یک کیلو و 500 گرم
- پیازی (اسلایس شده): یک عدد
- سیر (له شده): 3 حبه
- لیمو سنگی (اسلایس شده): نصف یک عدد
- سس مایونز: یک سوم پیمانه
- سس کچاپ: 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
ماهی سالمون
طرز تهیه ماهی سالمون لیمویی :
ماهی سالمون را در یک سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید. سس مایونز، سس کچاپ، نمک، سیر له شده و فلفل سیاه پودر شده بیفزایید.
مواد روی ماهی را با هم مخلوط کرده و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.
برش های لیمو سنگی و پیاز را روی ماهی بچینید و حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.
ماهی را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه خنک شدن به ظرف مناسبی انتقال داده و سرو کنید.
ارسال دیدگاه