طرز تهیه ماهی با سیب زمینی خوشمزه و سالم

جمعه 19 اردیبهشت 1404 آشپزی
ماهی با سیب زمینی

ماهی با سیب زمینی یک دستور غذایی سالم و خوشمزه است که می‌توانید با انواع ماهی‌های دلخواه خود تهیه کنید. این غذا طعمی عالی دارد و به سادگی آماده می‌شود.

مواد لازم :

  • روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
  • سیب زمینی ۱۳۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۳ عدد کوچک
  • موسیر ۳ عدد
  • آویشن به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • لیمو ۱۲ برش
  • فیله ماهی ۴ تکه

طرز تهیه ماهی با سیب زمینی

از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

در ظرفی مناسب که در فر قرار می‌گیرد، ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید. یک سوم حلقه‌های سیب زمینی، گوجه فرنگی و موسیر را به صورت حلقه‌ای در کف ظرف بچینید. سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن و یک سوم برگ‌های آویشن را روی آن‌ها بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید.

درب ظرف را گذاشته و برای حدود ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سیب زمینی‌ها نرم شوند.

به فیله‌های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. برش‌های لیمو را روی سیب‌زمینی‌های کبابی بچینید و ماهی‌ها را روی آن‌ها قرار دهید. بقیه روغن را روی آن‌ها بریزید و شاخه‌های آویشن را نیز اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا ماهی نرم و مغزپخت شود.

قبل از سرو، اجازه دهید غذا کمی خنک شود.

نکاتی در رابطه با تهیه ماهی با سیب زمینی:

سیب‌زمینی‌ها را تمیز بشویید و با مندلین به شکل حلقه‌های نازک برش دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز به شکل حلقه‌های نازک برش بزنید. موسیرها را پوست کرده و آن‌ها را هم نازک ورقه ورقه کنید. از فیله ماهی‌هایی با گوشت سفت مانند ماهی کاد استفاده کنید. جمعاً به ۵۶۰ گرم فیله ماهی نیاز دارید.

رولت دارچینی

طرز تهیه رولت دارچینی با رویه پنیر خامه‌ای

پیتزا اسفناج

طرز تهیه پیتزا اسفناج خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا