ماهی با سیب زمینی یک دستور غذایی سالم و خوشمزه است که میتوانید با انواع ماهیهای دلخواه خود تهیه کنید. این غذا طعمی عالی دارد و به سادگی آماده میشود.
مواد لازم :
- روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
- سیب زمینی ۱۳۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۳ عدد کوچک
- موسیر ۳ عدد
- آویشن به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- لیمو ۱۲ برش
- فیله ماهی ۴ تکه
طرز تهیه ماهی با سیب زمینی
از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
در ظرفی مناسب که در فر قرار میگیرد، ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید. یک سوم حلقههای سیب زمینی، گوجه فرنگی و موسیر را به صورت حلقهای در کف ظرف بچینید. سپس ۱ قاشق غذاخوری روغن و یک سوم برگهای آویشن را روی آنها بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. این کار را دو بار دیگر تکرار کنید.
درب ظرف را گذاشته و برای حدود ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سیب زمینیها نرم شوند.
به فیلههای ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. برشهای لیمو را روی سیبزمینیهای کبابی بچینید و ماهیها را روی آنها قرار دهید. بقیه روغن را روی آنها بریزید و شاخههای آویشن را نیز اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا ماهی نرم و مغزپخت شود.
قبل از سرو، اجازه دهید غذا کمی خنک شود.
نکاتی در رابطه با تهیه ماهی با سیب زمینی:
سیبزمینیها را تمیز بشویید و با مندلین به شکل حلقههای نازک برش دهید. گوجهفرنگیها را نیز به شکل حلقههای نازک برش بزنید. موسیرها را پوست کرده و آنها را هم نازک ورقه ورقه کنید. از فیله ماهیهایی با گوشت سفت مانند ماهی کاد استفاده کنید. جمعاً به ۵۶۰ گرم فیله ماهی نیاز دارید.
ارسال دیدگاه