طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه

دوشنبه 15 شهریور 1400 آشپزی
Capture 64

طرز تهیه ماهی با سس سه گیاه از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این روش پخت ماهی از نوعی آشپزی فرانسوی گرفته شده که در آن غذا را بسیار ساده و سبک می پزند و به ظاهر بشقاب بسیار اهمیت می دهند.

مواد لازم :

  •     لیمو ترش  ۱ عدد
  •     برگ جعفری تازه  ۳ قاشق غذاخوری
  •     کاپاریس  ۲ قاشق غذاخوری
  •     آویشن  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     نعناع خشک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  ۱۵۰ میلی لیتر
  •    فیله ماهی ۶ تکه 

 

طرز تهیه :

برای تهیه ی سس سه گیاه، رنده ی پوست لیمو را با آب نصف لیمو، جعفری خرد شده، کاپاریس، آویشن و نعناع خشک و ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را حداقل برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا مزه ها با هم ترکیب شوند.

در ماهیتابه ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون گرم کنید و فیله ها را در آن تفت دهید.

فیله های ماهی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سه گیاه سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با سس سه گیاه:

جعفری را خرد کنید.کاپاریس را آبکشی کنید.می توانید از فیله ی انواع ماهی مانند ماهی سالمون و یا تن هر کدام به وزن تقریبا ۱۵۰ گرم استفاده کنید. فیله ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.

Capture 65

طرز تهیه زیتون های سوخاری

Capture 63

طرز تهیه اشپیل شور

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا