ماقوت/ طرز تهیه ماقوت زعفرانی یزدی

دوشنبه 12 اردیبهشت 1401 آشپزی
maghot

ماقوت دسر خوشمزه ایرانی است که با نشاسته گل تهیه می شود و بسته به سلیقه خود می توانید در تهیه آن از تخم شربتی  هم استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ماقوت یزدی با ما همراه باشید و همچنین طرزتهیه حلوا مرمری . حلوای زرد قنادی و حلوای بحرینی و  قرابیه حلوا و حلوا نسکافه  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ماقوت یزدی

  • نشاسته گل: ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر هل :۱ قاشق چایخوری
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ½ لیوان
  • آب: ۲ لیوان
  • پودر ژله موزی: ۱ بسته
  • تخم شربتی: ۱ قاشق چایخوری
ماقوت یزدی

ماقوت یزدی

طرز تهیه  ماقوت یزدی

  1. برای تهیه ماقوت زعفرانی  ابتدا نشاسته گل را به 1/2  پیمانه آب سرد داخل در یک ظرف با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس از صافی عبور دهید .
  2. نشاسته حل شده را در یک قابلمه بریزید و به آن پودر هل و زعفران دم شده و گلاب و شکر و 2 لیوان آب سردرا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند .
  3. در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید  تا ماقوت شما به قوام مناسب برسد وخامی نشاسته از بین برود
  4. پس از اینکه قوام مواد مانند فرنی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی که از حرارت افتاد ماقوت زعفرانی را در ظرف سرو بکشید و روی آن را صاف کنید .
  5. در این مرحله ماقوت شما آماده است می توانید روی آن را با ژله موزی و تخم شربتی تزیین کنید به این صورت که  تخم شربتی را در آب سرد خیس کنیدتا تخم شربتی حالت ژله ای شود.
  6. پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود سپس یک لیوان  آب سردو تخم شربتی اضافه کنید و هم بزنید رو این ترکیب را روی ماقوت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.
سالاد/ طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

نوش جان😋

halvay tar

حلوا / طرز تهیه حلوا تر تبریزی

علت گود شدن وسط کیک

علت گود شدن وسط کیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا