ماقوت دسر خوشمزه ایرانی است که با نشاسته گل تهیه می شود و بسته به سلیقه خود می توانید در تهیه آن از تخم شربتی هم استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ماقوت یزدی با ما همراه باشید و همچنین طرزتهیه حلوا مرمری . حلوای زرد قنادی و حلوای بحرینی و قرابیه حلوا و حلوا نسکافه را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ماقوت یزدی
- نشاسته گل: ۶ قاشق غذاخوری
- پودر هل :۱ قاشق چایخوری
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ½ لیوان
- آب: ۲ لیوان
- پودر ژله موزی: ۱ بسته
- تخم شربتی: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ماقوت یزدی
- برای تهیه ماقوت زعفرانی ابتدا نشاسته گل را به 1/2 پیمانه آب سرد داخل در یک ظرف با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس از صافی عبور دهید .
- نشاسته حل شده را در یک قابلمه بریزید و به آن پودر هل و زعفران دم شده و گلاب و شکر و 2 لیوان آب سردرا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند .
- در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا ماقوت شما به قوام مناسب برسد وخامی نشاسته از بین برود
- پس از اینکه قوام مواد مانند فرنی شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی که از حرارت افتاد ماقوت زعفرانی را در ظرف سرو بکشید و روی آن را صاف کنید .
- در این مرحله ماقوت شما آماده است می توانید روی آن را با ژله موزی و تخم شربتی تزیین کنید به این صورت که تخم شربتی را در آب سرد خیس کنیدتا تخم شربتی حالت ژله ای شود.
- پودر ژله را به همراه یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود سپس یک لیوان آب سردو تخم شربتی اضافه کنید و هم بزنید رو این ترکیب را روی ماقوت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود.
نوش جان😋
ارسال دیدگاه