مافین شکلاتی و گردویی

یکشنبه 28 آذر 1400 آشپزی

 مافین شکلاتی و گردویی یک دسر فوق العاده خوش طعم است که نمیتوان از آن گذشت.

مواد مورد نیاز مافین شکلاتی و گردویی

 

  • آرد سفید: 150 گرم
  • شکلات شیری: 50 گرم
  • کره: 75 گرم
  • پودر قند: 110 گرم
  • شیر سرد: 60 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • پودر دارچین: یک چهارم ق چ
  • پودر کاکائو: 1 ق چ
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پودر گردو: 50 گرم

مواد مورد نیاز کرم گاناش

 

  • خامه صبحانه: 50 گرم
  • شکلات شیری (رنده شده): 50 گرم
  • پودر پسته: به میزان لازم
 مافین شکلاتی و گردویی

مافین شکلاتی و گردویی

روش پخت

1.    شکلات شیری و کره را به روش بن ماری (روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش ذوب کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود)

2.    آرد، بیکینگ پودر، نمک، پودر دارچین و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و آن را درون کاسه ای الک کنید. سپس پودر قند و پودر گردو (آن را زیاد پودر نکنید؛ زیرا به روغن می افتد، باید گردو زیر دندان احساس شود) را به مخلوط آرد افزوده و مخلوط کنید، بعد حفره ای در وسط آن ایجاد کنید.

3.    داخل حفره شکلات (سردشده)، تخم مرغ (رنده شده) و شیر سرد را بریزید و با لیسک خیلی آرام از مرکز دایره تمام مواد را با هم مخلوط کنید (باید توجه داشته باشید خیلی هم نزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث می شود که مافین مخروطی نشود و پف نکند)

4.    دوسوم کپسول مافین را با مخلوط مواد پر کنید. بعد آن ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بپزد.

5.    برای تهیه کرم گاناش، خامه صبحانه را داخل شیرجوشی روی حرارت مستقیم قرار دهید تا چند جوش بزند و سریع از روی حرارت بردارید. سپس شکلات شیری را به آن افزوده و مرتب هم بزنید و بگذارید تا کمی خنک شود. بعد آن را با قاشقی رویم افین خنک شده، بریزید و روی آن مقداری پودر پسته بپاشید.

 مافین شکلاتی و گردویی

مافین شکلاتی و گردویی

باسبوسا

طرز تهیه کیک مصری “باسبوسا”

تهیه برگر خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا