ماش پلو / طرز تهیه ماش پلو خوشمزه با گوشت مرغ

پنج‌شنبه 14 اسفند 1399 آشپزی
mash polo

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای  تهیه ماش پلو

2-طرز تهیه ماش پلو با مرغ

ماش پلو

ماش پلو جزء غذاهای سنتی خوشمزه است و به روشهای مختلف تهیه می شود . در این بخش با طرز تهیه ماش پلوی خوشمزه با مرغ با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه عدس پلو با مرغ . پلوی لیموزین و رب پلوی شیرازی را ببینید .

 

ماش پلو

ماش پلو

مواد لازم برای  تهیه ماش پلو

برای ۲ نفر

  1. ماش : 3/4 پیمانه
  2. برنج :۲ پیمانه
  3. سینه ی مرغ : ۱ عدد
  4. هویج :۲ عدد
  5. کشمش :۲ قاشق غذاخوری
  6. زعفران دم کرده :۱ قاشق غذاخوری
  7. کره: ۲۰ گرم
  8. آبغوره :۱ قاشق چایخوری
  9. نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
  10. زردچوبه و روغن :به مقدار کافی

 

طرز تهیه ماش پلو با مرغ

  • برای تهیه ماش پلو با مرغ  ابتدا برنج  را برای 2 تا 3 ساعت  در آب خیس  کنید .
  •   ماش را  هم  در  کاسه ای  10 دقیقه  در آب خیس  کنید ،سپس ماش را آبکش کرده و در قابلمه ریخته و آب به آن اضافه کرده و روی شعله قرار داده تا ماش بپزد مواظب باشید ماش له نشود. بعد از پخت آبکش کرده  و کنار بگذارید.
  • مرغ را به صورت نواری برش زده و روی آن نمک، فلفل و زردچوبه پاشیده.مقداری زعفران را که از قبل دم کرده اید را به همراه روغن زیتون روی مرغ ریخته و خوب آن را مزه دار کنید. سپس در ماهی تابه مقداری روغن ریخته و مرغ ها نواری شده را با حرارت بالا به خوبی تفت دهید  زعفران و آبغوره را اضافه کنید.(دقت داشته باشید که به دلخواه میتوانید در این قسمت مرغ را در قابلمه ای آب پز نموده و سپس آن را ریش ریش نمایید.)به طوری که مرغ آبدار باقی بماند و خشک نشود . مرغ تفت داده شده را کنار بگذارید.
  •  هویج هارا خوب شسته و  رنده نمایید. تابه ای را روی شعله قرار داده و مقداری روغن در آن ریخته و هویج های رنده شده رابه همراه زعفران خوب تفت دهید و کنار بگذارید.
  •  پیازهای خلالی شده را روی حرارت کاملا سرخ نماییدتا طلایی شود .
  • کشمش را نیز با حرارت بالا برای چند لحظه سرخ کنید .
  •  دو پیمانه برنج خیس خورده  را در قابلمه ای ریخته و به همراه مقداری نمک و آب آن را بپزید. پس از آبکش کردن، ماش پخته شده را به برنج آبکش اضافه نمایید و به آرامی  هم بزنید تا با هم مخلوط شده و  یکدست شود
  • حال به دلخواه می توانید ماش پلو را دم کنید و هنگام سرو با مواد بالا تزیین کنید یا مواد را لابه لای برنج گذاشته و برنج را دم کنید
  • در این مرحله کف قابلمه برنج را با کمی روغن چرب نموده، سیب زمینی های ورقه شده را با زعفران و نمک مخلوط کرده  و به ترتیب در کف قابلمه قرار دهید. حالا مخلوط ماش و برنج را روی ته دیگ بریزید.
  • پس از اینکه برنج را در قابلمه ریختید، روی آن را با نصف استکان از ترکیب آب، زعفران و کره پوشانده و دم کنید به مدت 30 تا 40 دقیقه .
  • ماش پلوی دم کشیده  را در دیس سرو کشیده  و روی آن را با مخلوط مرغ به همراه پیاز داغ و کشمش و هویج تزئین نمایید.

نوش جان

pasta ba sos alferedo

پاستا پنه/ طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

nokhod ab

نخود آب / طرز تهیه نخود آب خوشمزه و پر خاصیت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا