طرز تهیه لقمه های مرغ سوخاری با مغز پنیر

سه‌شنبه 11 آبان 1400 آشپزی
لقمه های مرغ سوخاری

 در اینجا شما را با روش طرز تهیه لقمه های مرغ سوخاری با مغز پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد.

 لقمه های مرغ سوخاری با مغز پنیر

مواد لازم :

  •     ۴۵۰ گرم فیله مرغ
  •     یک بسته پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری ساده
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
  •     ۱ قاشق غذاخوری نمک
  •     نصف پیمانه آرد
  •     پودر سیر
  •     پنیر پارمسان
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     روغن سرخ کردنی
  •     ۱ پیمانه سس مارینارا

طرز تهیه لقمه های مرغ سوخاری با مغز پنیر :

 

1- فیله های مرغ را به تکه های ۵ سانتی متری برش دهید.

2- با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.

3- پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.

4-پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

5-مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.

6- روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

7-پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

8-این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.

کوفته گوشت و برنج

طرز تهیه کوفته گوشت و برنج

چیز کیک میوه ای

طرز تهیه چیز کیک میوه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا