لذت ببرید از انواع کیک های شکلاتی خوشمزه و متفاوت!

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
انواع کیک های شکلاتی

در روزهای سرد پاییزی هیچ چیزی به اندازه یک تکه کیک شکلاتی تازه به همراه یک لیوان چای داغ نمی چسبد. امروز را با انواع کیک های شکلاتی زیباتر کنید.

چیزکیک شکلاتی

انواع کیک های شکلاتی

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

میزان سرو: 6 تا 8 نفر

مواد لازم:

  • بیسکوییت شکلاتی: 150 گرم
  • کره (ذوب شده): 100 گرم
  • گردو (پودرشده): 30 گرم
  • پنیر ماسکارپونه: 750 گرم
  • شکر: 150 گرم
  • ماست خامه ای: 300 گرم
  • پودر ژلاتین: 3 ق س
  • شیر: 300 میلی لیتر
  • (حدود یک و یک چهارم پیمانه)
  • شکلات تلخ: 150 گرم
  • توت فرنگی: حدود 200 گرم

مواد لازم روی کیک:

  • شکلات تلخ: 100 گرم
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • کره: یک ق س
  • توت فرنگی و میوه دلخواه: به مقدار لازم (جهت تزیین)

طرز تهیه:

  1. بیسکویت شکلاتی پودرشده و پودر گردو را با کره ذوب شده خنک مخلوط کرده و داخل قالب کمربندی 23 سانتیمتری پرس کرده و در یخچال قرار دهید.
  2. برای تهیه مواد پنیری پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود. شکلات شیری و تلخ را نیز ذوب کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
  3. پنیر ماسکارپونه و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. سپس ماست خامه ای را بیفزایید. ژلاتین حل شده خنک را افزوده و با دور کند همزن مخلوط کنید. شکلات های ذوب شده را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
  4. دیواره قالب را با طلق پوشانده و توت فرنگی ها را از وسط نصف کرده و دور تا دور قالب چیده و مواد آماده چیزکیک را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. قالب را حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
  5. در هنگام سرو چیزکیک را از قالب جدا کرده و رویه آماده را روی چیزکیک ریخته و با پالت صاف کنید. سپس با میوه تزیین کنید.

طرز تهیه مواد روی کیک:

شکلات تلخ را روی بخار آب یا داخل ماکرووی ذوب کرده و سپس به خامه صبحانه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. کرم آماده غلظت مناسبی برای ماسوره زدن روی چیزکیک دارد.

نکته:

  1. برای آماده کردن چیزکیک تمام مواد اولیه باید به دمای محیط رسیده باشد تا هنگام افزودن شکلات به مواد پنیری راحت مخلوط شده و داخل مخلوط نبندد.
  2. استفاده از شکلات تلخ و شیری برای متعادل شدن طعم چیزکیک می باشد، در صورت تمایل می توانید از یک شکلات به مقدار 300 گرم استفاده کنید. برای چیزکیک شکلاتی از شکلات خالص مرغوب استفاده کنید.
  3. از مخلوط ماسکارپونه و پنیر خامه ای نیز می توانید برای این چیزکیک استفاده کنید.
  4. برای آماده کردن ماست خامه ای می توانید 250 گرم ماست پرچرب را با 50 گرم خامه صبحانه آماده کنید.
  5. در صورت در دسترس نبودن توت فرنگی می توانید آن را از دستور حذف و با دکور ساده سرو کنید.
  6. برای راحت جدا کردن چیزکیک از قالب، کف آن را با فویل بپوشانید. سپس بیسکویت را کف قالب پرس کنید.

انواع کیک های شکلاتیانواع کیک های شکلاتی

این چیزکیک در طعم و اشکال مختلفی تهیه می شود ولی جدا از طعم و تزیینات متفاوت و موجود این چیزکیک از پایه، به دو نوع مختلف تقسیم بندی می گردد:

  1. چیزکیک تنوری که مواد رویه آن معمولاً شامل تخم مرغ می باشد و در فرپخت می شود و پس از پخت در یخچال خنک شده و با رویه و سس های متفاوت سرو می شود. چیزکیک نیویورکی از معروفترین نوع آن می باشد.
  2. چیزکیک یخچالی که اغلب در آن از ژلاتین به عنوان سفت کننده مواد رویه استفاده می شود. در تهیه مواد رویه چیزکیک های یخچالی که پس از آماده سازی نیازی به پختن ندارند و در یخچال سفت می شوند، از انواع پنیرهای خامه ای بدون نمک و ماسکارپونه استفاده می شود و این نوع چیزکیک ها، سبک تر از نوع تنوری آن بوده و چیزکیک کلاسیک یکی از متداولترین انواع آن محسوب می شود. چیزکیک شکلاتی نیز از پرطرفدارترین نوع چیزکیک می باشد.
با این ترکیبات فقط آهن جذب کنید

طرز تهیه گرانولا بار شکلات خوشمزه با کره بادام زمینی

گوجه فرنگی

چرا کباب کردن سبزیجات یک انتخاب عالی است؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا