لازانیا/ طرز تهیه لازانیا چیکن

چهارشنبه 16 شهریور 1401 آشپزی
chiken lazaniya

لازانیا غذای خوشمزه و پر طرفدار هست که به روشهای مختلف تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه لازانیا چیکن با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه لازانیا سبزیجات و لازانیا گوشت وقارچ  را مشاهده کنید

مواد لازم برای لازانیای مرغ

  • سینه مرغ بدون استخوان: 3 عدد
  • لازانیا : 6 ورق خام 
  • عصاره  مرغ: 1 حبه
  • آب جوش: 1/4 فنجان
  • پنیر خامه ای: 250 گرم
  • پنیر موزارلا خرد شده :2 فنجان
  • سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز داغ و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی): 750 گرم
لازانیا چیکن

لازانیا چیکن

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم :

  1.  برای تهیه لازانیا چیکن ابتدا  سینه مرغ را  تمیز کنید و چربی اضافه آن را جدا کنید . یک قابلمه مناسب بردارید مقداری آب در آن بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه و یک عدد پیاز خرد شده به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد وقتی آب جوشید سینه های مرغ را در آن قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بپزند( می توانید سینه مرغ را مزه دار کنید و گریل کنید)
  2.  دریک قابلمه بزرگ آب و نمک  بریزید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد وقتی آب جوشید ورقه های لازانیا را  به آب جوش اضافه کنیدبرای 8 تا 10 دقیقه  بپزید سپس لازانیا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و  کنار بگذارید.
  3. فر را  روی حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود
  4.  عصاره مرغ را در آب داغ حل کنید. در یک کاسه مناسب ، مرغ  پخته شده با عصاره  مرغ حل شده ، پنیر خامه ای، و 1 فنجان پنیر موزارلا  مخلوط کنید.
  5. 1/3 از سس اسپاگتی را در ته ظرف مخصوص پخت لازانیا   بریزید و  3 رشته لازانیا  روی سس قرار دهید و سپس  مخلوط مرغ  را روی ورقه لازانیا بریزید و با قاشق صاف کنید ؛  3 تا  لازانیا باقی مانده را روی مواد قرار دهید ، و کم کم پنیر موزارلا باقی مانده را روی آن بریزید( اخرین لایه پنیر باشد ).در فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید  تا برای 45 دقیقه بپزید.
  6. لازانیا را پس از پختن از فر خارج کنید و با سس کچاب تزیین کنید. نوش جان
طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات
damy balghor jo

دمی بلغورجو/ طرز تهیه دمی بلغور جو تهرانی

قیمه نثار

قیمه نثار غذای سنتی و اعیانی قزوینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا