لازانیا رولی مرغ و اسفناج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که به راحتی میتوان آن را در مهمانیها سرو کرد. این لازانیا با سس سفید بشامل تهیه میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد.
مواد لازم:
- لازانیا 9 ورقه
- اسفناج 300 گرم
- کره آب شده 6 قاشق غذاخوری
- پیاز سفید 1 عدد کوچک
- سیر رنده شده 3 حبه
- آرد ساده 1/3 فنجان
- آب مرغ 1 فنجان
- شیر 1 فنجان
- پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) 4 فنجان
- پنیر پارمزان رنده شده 1 و نیم فنجان
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- ریحان تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- مرغ پخته و خرد شده 2 فنجان
- پنیر ریکوتا 2 فنجان
طرز تهیه:
ورقه های لازانیا را در ظرفی گود بصورت ضربدری روی هم قرار دهید و روی آنها آب جوش بریزید. لازانیا را حدود 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آبکشی کنید. اسفناج را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا آب آن کشیده شود. در ماهیتابه دیگری، کره را ذوب کرده و پیاز و سیر را تفت دهید، سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج آب مرغ و شیر را اضافه کنید و حرارت دهید تا سس غلیظ شود. در نهایت پنیرها و ریحان را اضافه کنید.
اسفناجها را با مرغ و پنیر ریکوتا مخلوط کرده و روی ورقههای لازانیا قرار داده و آنها را رول کنید. سینی فر را آماده کرده و با سس سفید و لازانیاهای رول شده پر کنید. روی لازانیا را پنیر موزارلا بپوشانید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس با برگ ریحان تازه تزیین و سرو کنید.
ارسال دیدگاه