طرز تهیه لازانیا رولی مرغ و اسفناج خوشمزه

یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 6

لازانیا رولی مرغ و اسفناج یک غذای خوشمزه و متفاوت است که به راحتی می‌توان آن را در مهمانی‌ها سرو کرد. این لازانیا با سس سفید بشامل تهیه می‌شود و طعمی بسیار لذیذ دارد.

مواد لازم:

  • لازانیا 9 ورقه
  • اسفناج 300 گرم
  • کره آب شده 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز سفید 1 عدد کوچک
  • سیر رنده شده 3 حبه
  • آرد ساده 1/3 فنجان
  • آب مرغ 1 فنجان
  • شیر 1 فنجان
  • پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) 4 فنجان
  • پنیر پارمزان رنده شده 1 و نیم فنجان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • ریحان تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • مرغ پخته و خرد شده 2 فنجان
  • پنیر ریکوتا 2 فنجان

طرز تهیه:

ورقه های لازانیا را در ظرفی گود بصورت ضربدری روی هم قرار دهید و روی آنها آب جوش بریزید. لازانیا را حدود 20 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. سپس آبکشی کنید. اسفناج را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا آب آن کشیده شود. در ماهیتابه دیگری، کره را ذوب کرده و پیاز و سیر را تفت دهید، سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید. به تدریج آب مرغ و شیر را اضافه کنید و حرارت دهید تا سس غلیظ شود. در نهایت پنیرها و ریحان را اضافه کنید.

اسفناج‌ها را با مرغ و پنیر ریکوتا مخلوط کرده و روی ورقه‌های لازانیا قرار داده و آنها را رول کنید. سینی فر را آماده کرده و با سس سفید و لازانیاهای رول شده پر کنید. روی لازانیا را پنیر موزارلا بپوشانید و در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس با برگ ریحان تازه تزیین و سرو کنید.

Capture 24

طرز تهیه 2 رسپی خوشمزه ترکیه ای برای شما

Capture 5

طرز تهیه سوپ پیاز انگلیسی خوشمزه و دلپذیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا