طرز تهیه کیک بادام

شنبه 2 مرداد 1400 آشپزی

سلیاک یک اختلال خود ایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی (ارثی) است. در این مطلب طرز تهیه کیک بادام را به شما آموزش می دهیم که برای این بیماران مفید است.

مواد لازم :

  • ٣ عدد تخم‌مرغ
  • ٢٥٠ گرم شيره خرما
  • 2 /1 ق چ وانيل
  • ١٢٥ گرم روغن مايع كانولا
  • ٢٦٠ گرم پودر بادام پوست‌کنده
  • ١ ق م  بیکینگ‌پودر
  • مقداری میوه  فصل به دلخواه برای تزیین
  • گل برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن كنيد و در دماي ١٨٠ درجه سانتی‌گراد تنظيم كنيد تا گرم شود.در یک‌کاسه مناسب تخم‌مرغ‌ها را همراه با وانيل به مدت ١٠ دقيقه باهمزن برقي بزنيد تا حجمش دو برابر شده، رنگ آن زرد كمرنگ شود. حالا شيره خرما و روغن را به آنها افزوده و خوب هم بزنيد.در این زمان باید پودر بادام و بیکینگ‌پودر را افزوده و با ليسك به شكل دوراني هم بزنيد تا مایه کیک آماده شود. قالب ٢٤ سانتی‌متري را با مقداری روغن چرب كنيد.

حالا مواد را داخل آن بريزيد و به مدت ٤٥ تا ٥٠ دقيقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.بعدازاینکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را با میوه های فصل و گل تزیین کنید.

فوت وفن

برای اطمینان از پخت کیک، یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما به طور کامل پخته شده و آماده سرو است، در غیر این صورت زمان بیشتری برای پخت کیک نیاز دارید.

نحوه پخت آش جودوغ

طرز تهیه تخم مرغ لقمه ای

طرز تهیه کیک خانگی با طعم موز و گردو - دایان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا