کباب یا کیتوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ژاپنی است که با تکههای مرغ بر روی سیخهای بامبو تهیه میشود. این کباب بهخاطر روش پخت منحصر به فردش، طعمی دلپذیر و خاص دارد. روش پخت آن روی ذغال چوب باعث ایجاد عطر و طعمی ویژه میشود. در این مقاله، شما میتوانید مراحل تهیه این کباب را دنبال کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر كباب ياكيتوری:
- سينه يا ران مرغ خرد كرده 800 گرم
- سس سويا غليظ 6 قاشق سوپخوري
- شكر 2 قاشق سوپخوري
- زنجفيل رنده كرده 1 قاشق سوپخوري
- پياز خرد كرده 300 گرم
- مايونز 150 گرم
- پودر خردل 1 قاشق چايخوري
- نمك به ميزان لازم
- بادمجان كبابی كرده 4 عدد
طرز تهیه كباب ياكيتوری:
- مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
- آنگاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكههاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.
- اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.
یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.
ارسال دیدگاه