طرز تهیه کباب یا کیتوری خوشمزه و آسان

دوشنبه 5 خرداد 1404 آشپزی
ياكيتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن آشپزی

کباب یا کیتوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ژاپنی است که با تکه‌های مرغ بر روی سیخ‌های بامبو تهیه می‌شود. این کباب به‌خاطر روش پخت منحصر به فردش، طعمی دلپذیر و خاص دارد. روش پخت آن روی ذغال چوب باعث ایجاد عطر و طعمی ویژه می‌شود. در این مقاله، شما می‌توانید مراحل تهیه این کباب را دنبال کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر كباب ياكيتوری:

  • سينه يا ران مرغ خرد كرده 800 گرم
  • سس سويا غليظ 6 قاشق سوپخوري
  • شكر 2 قاشق سوپخوري
  • زنجفيل رنده كرده 1 قاشق سوپخوري
  • پياز خرد كرده 300 گرم
  • مايونز 150 گرم
  • پودر خردل 1 قاشق چايخوري
  • نمك به ميزان لازم
  • بادمجان كبابی كرده 4 عدد

کباب یا کیتوری

طرز تهیه كباب ياكيتوری:

  1. مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
  2. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكه‌هاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.
  3. اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.

یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کباب‌های اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه می‌شود.

دستور ساده برای تهیه‌ مرغ مارینه آشپزی

پخت مرغ مارینه خوشمزه و سالم

چربی سوزی با نوشیدنی ساده

معجزه زنجبیل بر لاغری شکم و کاهش وزن

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا