طرز تهیه قیمه نثار خوشمزه و مجلسی قزوینی

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
Gimeh nesar

قیمه نثار یکی از غذاهای سنتی و مجلسی ایران است که در شهر قزوین به روش خاصی تهیه می‌شود. این خورش خوشمزه معمولاً در مهمانی‌ها و نذری‌ها سرو می‌شود. برای تهیه قیمه نثار خوشمزه، به موادی از جمله گوشت گوسفندی بدون استخوان، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک نیاز دارید که به‌صورت تزئینی استفاده می‌شوند.

قیمه نثار

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار:

برای 6 نفر:

  • گوشت راسته گوسفندی : ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • برنج : ۶ پیمانه
  • خلال بادام : ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته : ۱ قاشق غذاخوری
  • خلال پوست پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
  • هل، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی
  • گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کشیده: یک قاشق غذاخوری
  • شکر : ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن یا کره : به میزان کافی

طرز تهیه قیمه نثار اصیل قزوینی

برای تهیه قیمه نثار خوشمزه، سعی کنید از گوشت مرغوب و تازه استفاده کنید که تأثیر زیادی در طعم خورش دارد.

  • پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای مناسب روغن بریزید. سپس پیازها را اضافه کرده و اجازه دهید تا طلایی شوند.
  • گوشت‌های خردشده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • رب گوجه‌فرنگی را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ رب باز شود. ادویه‌ها را نیز به مواد اضافه کنید.
  • آب جوش به اندازه‌ای که روی گوشت‌ها را بپوشاند اضافه کنید و وقتی به جوش آمد، شعله را کم کنید تا گوشت کاملاً بپزد.
  • در حین پخت، برنج را دم کنید.
  • خلال بادام و پسته را خیس کرده و تفت دهید.
  • خلال پوست پرتقال را چند بار جوشانده و سپس به خورش اضافه کنید.
  • وقتی خورش پخت، نوبت سرو و تزئین غذا است.

نصف برنج دم شده را در دیس بریزید و خورشت را روی آن قرار دهید. با خلال‌ها برنج را تزئین کنید.

فلفل پلو با مرغ

طرز تهیه فلفل پلو با مرغ خوشمزه و متفاوت

nan hendi

طرز تهیه نان هندی خوشمزه با گشنیز و سیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا