قورمه/ طرز تهیه قورمه مرغ

سه‌شنبه 25 بهمن 1401 آشپزی

قورمه مرغ غذای خوشمزه هست که با نان یا برنج سرو می شود و در شهرهای مختلف به روشهای متفاوت تهیه می شود در این بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه قورمه مرغ کرمانشاهی با ما همراه باشید.همچنین طرز تهیه ساندویچ مرغ  و کیک مرغ را مشاهده کنید.

مواد لازم برای  تهیه قورمه مرغ

۴ نفر

  • سینه مرغ :۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: یک عدد
  • گوجه فرنگی :۲ عدد
  • زعفران دم‌کرده: به مقدار دلخواه
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
قورمه مرغ

قورمه مرغ

طرز تهیه قورمه مرغ

  1. برای تهیه قورمه مرغ می توانید از رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه فرنگی استفاده کنید و یا  رب گوجه فرنگی را حذف کنید و فقط از زردچوبه و زعفران استفاده کنید.
  2.  برای تهیه قورمه مرغ ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزیدسپس پیاز نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید  و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
  3. حال زردچوبه ,نمک ,فلفل را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود ، سپس فلفل دلمه  نگینی خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید و بسته به ذائقه مقداری پودر دارچین را به مواد اضافه کنید و حدودا ۲ دقیقه دیگرمواد را تفت دهید .
  4. حالا رب گوجه فرنگی  یا پوره گوجه فرنگی را به دلخواه خودتان به مواد اضافه کنید و تفت دهید .
  5. حالا سینه مرغ که مکعبی خرد کردید را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد ترکیب شودو به تفت دادن ادامه دهید تا همه‌جای مرغ سرخ شود.
  6. بعد زعفران دم کشیده را  با نصف فنجان آب گرم ، را  روی مرغ‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا عطر و رنگ زعفران کامل به خورد مرغ‌ها برود.
  7. حالا درب تابه  را ببندید و  حرارت ملایم کنید تا سینه مرع آب بیندازد و بپزد ، لازم نیست آبی به مواد اضافه کنید، حدودا یک ساعت زمان دهید تا  مرغ‌ها پخته شود.
  8.  سیب‌زمینی ها را خلالی خرد کنید وبه مدت 10 دقیقه در آب سرد قرار دهید سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن خارج شودبعد  در تابه گرم شده مقداری روغن بریزیدو سیب زمینی ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
  9. بعد از اینکه مرغ‌ها پخته شدند و به روغن افتاد ، سیب زمینی‌های سرخ شده را به مرغ اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بگذارید تا روی حرارت ملایم با هم بپزند.
  10. می توانید گوجه‌ها را حلقه‌ای برش دهید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید و بعد برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید مقداری هم نمک به گوجه سرخ شده بزنید.
  11.  قورمه مرغ را در ظرف سرو بکشید و گوجه‌های سرخ شده را در اطراف ظرف بچینید و همراه با پلو زعفرانی یا با نان و سبزی میل کنید.

باقلوا/طرز تهیه باقلوای ساده و راحت با رشته شعریه

شیرینی / طرز تهیه شیرینی پشمکی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا