مواد لازم جهت تهیه قهوه یزدی
- پودر قهوه
- شکر
- آب
- هل
- گلاب
در روش تهیه قهوه یزدی ابتدا پودر قهوه را کمی تفت دهید ( البته اگر از نوع تفت داده بود که هیچ) حالا به ازای هر پیمانه قهوه سه پیمانه شکر و مقداری آب به آن اضافه کنید.حالا آن ها را با هم ترکیب کنید و داخل کتری های بزرگ یا دیگ های مسی کوچک روی حرارت قرار دهید تا قهوه شروع به جوشیدن کند.
در این مرحله از ساخت قهوه یزدی حالا اجازه دهید بر روی حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت قل بزند یا بجوشد.حالا به آن کمی گلاب، هل، دارچین و نبات اضافه کنید و بعد از یک ساعت قل زدن به مدت ۶ تا هشت ساعت اجازه دهید که قهوه تان دم بکشد حالا می توانید آن را میل نمایید نوش جان.
نکات
- هل، گلاب، دارچین و نبات علاوه بر خوش طعم قهوه طبع آن را گرم می کند.
- یزدی ها به منظور سرو این نوع قهوه از فنجان های کوچکی استفاده می کنند.
ارسال دیدگاه