
9 غذایی که می تواند سطح قند خون شما را کاهش دهد
قند خون بالا زمانی اتفاق میافتد که انسولین در بدن نتواند قند موجود در غذا را متابولیزه کند، که باعث افزایش میزان گلوکز در خون شما میشود. این یک اختلال متابولیک است که با کمک اصلاحات سبک زندگی مانند ورزش و غذا می توان آن را به طور موثر مدیریت کرد. این مقاله قصد دارد بر روی غذاهایی تمرکز کند که می توانید برای کاهش سطح قند خون خود مصرف کنید.
چگونه میتوان پیشدیابت را تشخیص داد؟
پرهدیابت معمولا هیچ علامت و نشانهای ندارد. تیره شدن قسمتهای خاصی از بدن از جمله گردن، زیر بغل، آرنج، زانو و مچ پا میتواند یکی از علائم احتمالی این بیماری باشد.
با این حال، بیشتر اوقات پیشدیابت بهطور تصادفی و طی آزمایش خونی که با هدف دیگری انجام شده، تشخیص داده میشود. به همین دلیل، توصیه میشود که غربالگری دیابت برای بزرگسالان از ۴۵ سالگی شروع شود. آزمایشهای زیر به تشخیص پرهدیابت و دیابت کمک میکنند:
۱. هموگلوبین گلیکوزیله (A1C)
۲. قند خون ناشتا
۳. آزمایش تحمل گلوکز خوراکی
1-دارچین:
دارچین گیاهی است که در پایین آوردن قند خون به سطوح قابل کنترل بسیار موثر است. به سادگی می توانید قبل از خوردن دارچین روی غذای خود بپاشید.
2-شنبلیله (methi):
شنبلیله یک ادویه رایج است که تقریباً در تمام غذاهای هندی استفاده می شود. فواید زیادی برای سلامتی دارد که یکی از آنها کاهش سطح قند خون است. خیساندن شنبلیله در آب و سپس نوشیدن آن در روز بعد یک درمان بسیار موثر برای مبارزه با مشکلات قند است.
3-سیر:
نه تنها برای دور کردن خون آشام ها، بلکه در کنترل قند خون نیز بسیار موثر است. نشان داده شده است که عصاره سیر باعث افزایش انسولین در بدن می شود که برای متابولیسم قند در بدن لازم است.
4-چربی های سالم برای قلب:
غذاهای مبتنی بر چربی سالم برای قلب مانند مغزها و دانه ها برای افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) در بدن مفید هستند. آووکادو حاوی مواد مغذی است که خطر ابتلا به بیماری های مختلف مانند دیابت را کاهش می دهد. به طور خلاصه، این چربی ها باعث می شوند سلول های بدن در برابر انسولین مقاومت کمتری داشته باشند.
5-زغال اخته:
بلوبری حاوی آنتوسیانین (رنگدانه های محلول در آب) است که برای سلامتی شما بسیار مفید است. آنها همچنین حاوی فیبر در مقادیر زیادی هستند که باعث می شود سریعتر احساس سیری کنید. این میوه همچنین نشان داده است که حساسیت به انسولین را در بدن بهبود می بخشد.
6-سرکه:
سرکه یک داروی قدیمی برای کنترل سطح قند خون است. حاوی اسید استیک است که باعث کاهش برخی آنزیم های مضر در معده می شود. سرکه همچنین برای جلوگیری از افزایش قند خون در هنگام مصرف با غذا شناخته شده است.
7-کربوهیدرات های پیچیده:
کربوهیدرات های پیچیده قند خون شما را افزایش می دهند اما نه مانند کربوهیدرات های ساده. کربوهیدرات های ساده باعث افزایش فوری سطح قند خون شما می شوند، زیرا کربوهیدرات های پیچیده جریان ثابتی از انرژی را فراهم می کنند. پس آن بسته آرد تصفیه شده را بریزید و آن نوع گندم کامل را دریافت کنید.
8-گیلاس:
گیلاس، به خصوص گیلاس ترش و گیلاس شیرین تیره، سرشار از آنتروسیانین است. مقاومت به انسولین از عملکرد صحیح انسولین برای کنترل قند خون در محدوده طبیعی جلوگیری می کند. خوردن یک رژیم غذایی سرشار از آنتروسیانین می تواند به معنای استفاده بهتر از انسولین و کاهش قند خون باشد.
9-آجیل:
افرادی که به طور منظم آجیل می خورند نسبت به افرادی که آجیل نمی خورند کمتر دچار بیماری قلبی می شوند. حتی در میان سالمترین افراد، افرادی که آجیل مصرف میکنند، بهترین سابقه سلامتی را دارند. اگر می خواهید در مورد مشکل خاصی صحبت کنید، می توانید با پزشک مشورت کنید و یک سوال رایگان بپرسید.
ارسال دیدگاه