قنبرپلوشیرازی
یکی از غذاهای سنتی شیراز که فقط در همین شهر مرسوم است. نام این غذا را از آشپزی که برای اولین بار آن را درست کرده بود گرفته اند! قنبرپلو یک غذای ترش و شیرین است که برای ایجاد این طعم از ترکیب رب انار و شیره انگور استفاده میکنند
مواد لازم برای تهیه قنبر پلوشیرازی
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی :
۱: برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
2: گوشت چرخی را با کمی آرد نخود چی ، پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده ، نمک ،فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
3:تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده رابه خوبی سرخ کنید ، سپس گردو نگینی شده را داخل آن تفت دهید .کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهیدو در آخررب انار و شیره انگور را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
4:برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه ته دیگ مورد نظر را انداخته و لابه لای برنج کوفته ها و ، پیاز ، کشمش ،گردوی ، رب انار،و شیره انگور تفت داده شده قرار دهید .مقداری زعفران دم شده روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.این پلوی خوشمزه با سالاد شیرازی طعم بی نظیری دارد.
نوش جان
نکته :متوانید برنج را ساده دم کنید و مواد آماده شده را هنگام سرو کنار آن قرار دهید .
ارسال دیدگاه