طرز تهیه قلیه کدو حلوایی یزدی خوشمزه و مقوی

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۶ ۲۰ ۱۶ ۳۵

وقتی پاییز می آید، میوه های پرخاصیت و خوشمزه مثل کدو حلوایی و انار به وفور یافت می‌شود. این بار با قلیه کدو حلوایی یزدی آشنا خواهیم شد که یکی از غذاهای سنتی این شهر است. این خوراک خوشمزه با عطری دل انگیز، افراد خانواده را دور هم جمع می‌کند.

کدو حلوایی دارای ویتامین‌های C و E و بتاکاروتن است که در فصل سرما به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

قلیه کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه قلیه کدو حلوایی:

  • کدوتنبل: 250 گرم
  • لوبیا قرمز: 500 گرم
  • ماش: 50 گرم
  • برنج نیم دانه: 50 گرم
  • پیاز سرخ شده: 1 عدد
  • دارچین و نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روش تهیه قلیه کدو حلوایی:

  1. ابتدا لوبیا قرمز را روی حرارت نیم پز می‌کنیم و سپس ماش را به آن اضافه می‌کنیم تا هر دو کاملا پخته شوند.
  2. کدوها را در قطعات کوچک جداگانه آب‌پز کرده و سپس با مواد مخلوط می‌کنیم.
  3. می‌توانید مواد را با مخلوط‌کن کاملا نرم کنید یا با گوشت‌کوب بکوبید.
  4. برنج‌های خیس‌شده را به مواد اضافه کرده تا کاملا پخته و له شوند.
  5. پیاز داغ را با دارچین و مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه می‌کنیم.
  6. آخرین مرحله دم گذاشتن قلیه کدو حلوایی است. پس از ده دقیقه غذا آماده است.

شایان ذکر است که قلیه کدو حلوایی در شهرهای مختلف به روش‌های خاص خود پخته می‌شود.

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۷ ۱۷ ۱۷ ۲۴

طرز تهیه دمنوش خوشمزه پاییزی برای آرامش اعصاب

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۱۵ ۱۵ ۵۳ ۲۱

طرز تهیه بوفالو وینگز خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا