قلیه کدو حلوایی یزدی+طرز تهیه

جمعه 25 مهر 1399 آشپزی

قلیه کدو حلوایی یزدی

 وقتی پاییز می  آید، میوه های پرخاصیت و خوشمزه هم مثل به کدو حلویی  انار و میآد که با کدو حلوایی از همه بیشتر خودشو نشون میده   که با آن انواع دسر کدو حلوایی  ،مربای کدو حلوایی و خورش و تهیه می کنند که در این بخش آشپزی دایان   قلیه کدو  حلوایی یزدی را آموزش می دهیم قلیه کدوی تنبل یا حلوایی یکی از غذاهای سنتی شهر یزد با عطری دل انگیز و طعمی خوشمزه سالیان سال در سفره یزدی ها افراد خانواده را دور هم جمع می کند.

 

*درمان سرماخوردگی با کدو تنبل

حتی این سبزی برای کسانی که به سرماخوردگی و آنفلوآنزا دچارند نیز مفید است، به خصوص در فصول سرد که این بیماری شیوع بیشتری دارد، زیرا منبع مناسب ویتامین C، E و بتاکاروتن است که همه آنها خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند و از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کنند.

قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه قلیه کدو حلوایی

کدوتنبل: 250 گرم
لوبیا قرمز: 500 گرم
ماش: 50 گرم
برنج نیم دانه : 50 گرم
پیازسرخ شده: 1عدد
دارچین ونمک وفلفل سیاه: به مقدارلازم

روش تهیه قلیه کدوحلوایی

1- ابتدا لوبیا قرمزرا روی حرارت نیم پزمی کنیم وسپس ماش را به لوبیا اضافه کرده تا هردو کاملا پخته شود.

2-  کدوها را درقطعه های کوچک جداگانه آبپزمی کنیم وبعد ازپخت ماش و لوبیا ، مواد را با هم مخلوط می کنیم.

3- (در صورت تمایل می توانید مواد را با مخلوط کن کاملا نرم کنید یا اینکه با گوشت کوب  آن را بکوبید)

4- برنج های خیس شده را به مواد اضافه کرده تا کاملا پخته و له شود.

5- بعد ازکمی جا افتادن مواد، پیاز داغ را با دارچین فراوان و نیز مقداری نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه می کنیم.

7- آخرین مرحله دم گذاشتن قلیه است. پس ازده دقیقه غذا حاضراست.

* البته قلیه کدو حلوایی در شهر های مختلف به روشهای خاص خودشان پخته می شود

دمنوش خوشمزه پاییزی/طرز تهیه چای به و چای سیب

بوفالو وینگز فست فود خوشمزه و آسان +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا