قلیه مرغ/ طرز تهیه قلیه مرغ خوشمزه با تمر هندی

پنج‌شنبه 24 آذر 1401 آشپزی
قلیه مرغ جنوبی

قلیه مرغ غذای ترش و تند  جنوبی  هست و طعم آن را اکثر افراد می پسندند.  این غذا با برنج سرو می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه  قلیه مرغ با تمر هندی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه قلیه ماهی و قلیه میگو و قلیه کدو را مشاهده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه قلیه مرغ جنوبی و مجلسی

  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • سبزی قلیه: ۵۰۰ گرم ( شامل ۴۰۰ گرم گشنیز و ۱۰۰ گرم شنبلیله)
  • تمبر هندی: ۱/۲ بسته
  • گوجه به دلخواه:۲ عدد
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۱ ق سوپ خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز: به مقدار لازم

 

قلیه مرغ جنوبی

قلیه مرغ جنوبی

طرز تهیه قلیه مرغ با تمر هندی خوشمزه و مجلسی

  1. ابتداو قبل از شروع پخت خورشت سبزی را پاک کنید و بگذارید تا خشک شود سپس ساطوری ریز خرد کنید سپس داخل تابه کمی روغن ریخته و خوب سبزی را سرخ کنید یکی از رازهای مهم قلیه مرغ خوب سرخ شدن سبزی است.
  2. در ادامه تمبر هندی را به همراه کمی آب داخل کاسه ریخته و هم بزنید تا باز شود سپس از صافی رد کنید تا هسته تمر هندی جدا شود. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه روغن و زردچوبه داخل قابلمه مورد نظر تفت دهید سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و تفت داده تا عطر سیر خارج شود.
  3. در ادامه تکه سینه مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید و بعد زعفران و کمی فلفل سیاه و فلفل قرمز و کمی زنجبیل زده و خوب مرغ ها را پیاز و زعفران سرخ کنید حسابی که تفت خورد و تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده قلیه را به همراه آب تمر هندی اضافه کنید.
  4. در ادامه ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید تا با حرارت کم غلیظ و جا افتاده شود در ده دقیقه آخر نمک خورش را اندازه کنید و گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و با از گوجه گیلاسی استفاده کنید (البته بهتر است اگر دوست دارید گوجه گیلاسی استفاده کنید کمی آن را تفت داده سپس داخل خورش بیندازید) و به خورش اضافه کنید به همین راحتی قلیه مرغ ما حاضر شده است آن در ظرف سرو کشیده و با پلو میل کنید. نوش جان

سبزی قلیه را به دلیل داشتن شنبلیله زیاد تفت ندهید زیرا تلخ می شود.
اگر طعم قلیه را ترش تر دوست دارید به دلخواه کمی مقدار تمر هندی را بیشتر بریزید.
این غذا تند و تیز است و مقدار فلفل دست خودتان می باشد و می توانید تغییر دهید.
پیاز قلیه نباید زیادی سرخ شود همین که سبک شود کافی می باشد.
اگر تمایل دارید می توانید ۱ ق غذا خوری رب یا رب انار نیز بزنید.

baghlava

باقلوا / طرز تهیه باقلوا شعریه ساده و خوشمزه

بورک پیاز

طرز تهیه بورک پیاز / فینگر فود خوشمزه ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا