قزل آلای کبابی

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی
آلای کبابی با جعفری و لیمو آشپزی

قزل آلای کبابی

 مواد لازم

  •     ماهی قزل آلا
  •     روغن زیتونبه میزان لازم
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     جعفری ۱ دسته
  •     لیمو ۲ عدد
  •     کره به میزان لازم
قزل آلای کبابی

قزل آلای کبابی

آماده کردن مواد برای تهیه قزل آلای کبابی با جعفری و لیمو:

۱- از ۲ عدد ماهی قزل‌آلا هر کدوم به وزن ۳۰۰ گرم استفاده کنید. داخل شکم ماهی‌ها رو خالی کنید. روی پوست ماهی‌ها از هر سمت، حدود ۱۰ برش اریب به عمق نیم سانتی متر بزنید.

۲- پوست یکی از لیموها رو رنده کنید و بعد اون رو نازک ورقه‌ورقه کنید. لیموی دیگر رو از وسط نصف کنید.

طرز تهیه:

1. گریل فر رو روی حرارت بالا گرم کنید.

2. روی ماهی‌ها روغن زیتون بمالید و به اون‌ها نمک و فلفل سیاه بزنید. داخل شکم ماهی‌ها رو با برگ‌های جعفری و برش‌های لیمو پر کنید.

3. ماهی‌ها رو به همراه لیموی نصف‌شده روی توری و در سینی فر بذارید. رنده پوست لیمو و تکه‌های کره رو روی ماهی‌ها بذارید. ماهی‌ها رو برای ۶ دقیقه از هر طرف گریل کنید.

4. آب لیموهای کبابی رو روی ماهی‌ها بچکونید و در کنار سالاد میل کنید

 

آویشن؛ عصاره شجاعت آشپزی

دمنوش آویشن

Capture 1

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا