آشپزی با قارچ دنبلان کوهی: طعمی بی‌نظیر و یادگار تاریخ

دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 آشپزی
قارچ

اگر در آذربایجان، شیراز و تهران هستید یا در نواحی دیگری که قارچ دنبلان کوهی می‌روید، حتماً چندتایی از آن را به دست آورده و به سیخ بکشید یا بر روی آتش منقل اندازید و با کمی نمک تناول فرمایید. این قارچ باستانی نه تنها طعمی عالی دارد، بلکه نماد فرهنگ و تاریخ ما نیز هست.

قارچ دنبلان کوهی

قارچ دنبلان کوهی، که فرنگیان آن را ترافل می‌نامند، در زیرزمین به‌صورت غده می‌روید و در مناطق زرخیز آذربایجان و ناحیه فارس به دست می‌آید. این خوراکی خوش‌طعم در آشپزی ایرانی همیشه مورد توجه بوده است.

  • مواد لازم:
  • قارچ دنبلان کوهی
  • نمک
  • سیخ چوبی

کافی است تا قارچ دنبلان کوهی را با نمک بر روی آتش کباب کنید. در گذشته این قارچ را به‌صورت قیمه و قورمه نیز استفاده می‌کردند، اما امروزه بهترین شیوه مصرف آن کباب کردن است.

این نعمت الهی به شدت مورد توجه سرآشپزهای فرانسوی نیز قرار دارد و قیمت آن ممکن است به هزاران دلار برسد، اما در ایران با قیمت مناسبی در دسترس است.

این قارچ با بوی خوش و طعم منحصر به فردش، می‌تواند سفره شما را جلوه بی‌نظیری بخشد. پس دوستان و نزدیکان خود را دعوت کنید و از این خوراکی نادر پذیرایی کنید.

برای لذت بیشتر می‌توانید تصنیف «ایران هنگام کار است» را از استاد درویش خان با صدای علیرضا قربانی گوش دهید و طعم دلپذیر این خوراکی را دوچندان کنید.

kofte

طرز تهیه کوفته خوشمزه کرمانشاهی 🎉

میلک شیک شکلاتی

طرز تهیه میلک شیک شکلاتی خوشمزه و خنک برای تابستان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا