» آشپزی » یک پیش غذای هندونه ای برای شب چله

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۲۴ - ۱۴:۴۷

فینگر فود هندونه ای

یک پیش غذای هندونه ای برای شب چله

یک پیش غذای هندونه ای برای شب چله

فینگر فود هندونه ای :هندوانه از میوه های خوشمزه ی جدا نشدنی از شب یلدا هست که با دیزاین های مختلف برای ضیافت شب چله استفاده می کنیم . و هر کی بسته به سلیقه شخصی از این میوه ی دوست داشتنی استفاده می کند .

برای آرایش  تم  شب یلدا از رنگ های موجود در هندوانه الگو می گیریم. البته این فینگر فود خودش غذایی کامل است و میتوانید بعنوان شام سرو کنید. این غذا به میز غذای شب یلدایتان جلوه ویژه ای می دهد. این پیش غذا شیک ،هندوانه ای شکل است که بسیار مناسب شب یلدا هست .ما در اینجا آموزش یک پیش غذای خوشمزه با شکل هندوانه برای شما عزیزان آماده کرده ایم .

مواد لازم برای تهیه فینگر فود هندونه ای:

  • نان تست تازه و یخ زده یک بسته
  • نصف سینه ی مرغ
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • سیر دو حبه
  • فیله ی گوجه بدون تخم ریز خُرد کرده سه عدد ( گوجه سفت باشه و لِه نباشه )
  • خیار سه عدد رنده شده بدون آب
  • سبزی خوردن ریز خُرد کرده یک استکان  ( خیار رنده شده را با سبزی مخلوط کنید )
  • سس مایونز به مقدار لازم
  • چند عدد زیتون سیاه

 

https://cdn.sarashpazpapion.com/files/pictures/org/2017/12/13/89378bf8fe91c37d721aa8ee21453b80.jpg

تهیه میوه خشک برای شب یلدا

طرز تهیه فینگر فود هندونه ای

ابتدا مرغ را با سیب زمینی و سیر و نمک و زردچوبه و پیاز می پزیم.

بعد مرغ و سیب زمینی را خارج کرده و میکس می کنیم. می تونید رنده ریز و یا ریش ریش کنید.

بعد به مواد خیلی کم پودر سیر و فلفل و دو قاشق سس چیلی می زنیم.

مواد چسبناک و واقعاً خوش طعم شد. . مراقب باشید مواد شُل و آبدار نباشه.

خیار رنده شده را با سبزی مخلوط کنید.اگر خیار دوست نداشتید فقط از سبزی استفاده کنید جعفری باشد بهتر است .

بعد نان های تست را همانطور که یخ زده هست با هر وسیله گردی که دارید قالب بزنید.

نان تست یخ زده هم راحت برش میخوره و هم تمیز تر و ظریفتر میشه تزیین کرد. نگران نباشید نان تست آب نمیندازه

مواد تهیه کرده را داخل نان تست قرار دهید نان تست دیگری روی آن بگذارید

حالا نان تست ها را به شکل قاچ هندوانه برش بزنید

سس مایونز را روی سطح نان باکت می زنیم و درقسمت  پهلو نان  سبزی ها را  می چسبانیم و روی سطح آن گرجه

به جای دانه هندوانه از زینون سیاه استفاده می کنیم

برای قسمت سفید هندوانه هم دو قاشق مایونز را درون کیسه نایلون می ریزیم گوشه ی آن زا و سوراخ کرده تا سس سفید از آن براحتی بیرون بیاید و زیر گوجه ها یک خط سفید  میکشیم

 

فال روزانه


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه