طرز تهیه فسنجان عراقی خوشمزه و خوش‌طعم

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
fesenjan

فسنجان عراقی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیب فیله مرغ، رب انار، گردو و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این خورش خوش طعم به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و در اینجا ما به شما طرز تهیه آن را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه فسنجان عراقی

  • فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط :۱ عدد
  • پودر گردو: ¾ پیمانه
  • رب انار ملس :۱ پیمانه
  • ارده :½ پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • چوب دارچین: ۱ تکه
  • برگ بو: ۱ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع :به مقدار کافی

فسنجان عراقی

طرز تهیه خورش فسنجان عراقی

  1. برای تهیه این فسنجان عراقی خوشمزه از فیله مرغ استفاده کنید. ابتدا فیله‌ها را خرد کرده و در یک کاسه بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را به فیله‌ها اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط کنید تا فیله‌های مرغ طعم‌دار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. پس از نیم ساعت یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید، مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و فیله‌های مرغ طعم‌دار شده را در تابه سرخ کنید و از تابه خارج کنید.
  3. سپس یک پیاز رنده شده را در تابه سرخ کنید تا کاراملی شود. سپس پیاز سرخ شده را از تابه خارج کنید.
  4. یک قابلمه مناسب بردارید و فیله سرخ شده و پیاز را در قابلمه بریزید. آب جوش، چوب دارچین و برگ بو را اضافه کرده و اجازه دهید فیله مرغ نیم پز شود.
  5. تا فیله مرغ می‌پزد، یک تابه کوچک بردارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پودر گردو را بدون روغن در تابه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و کمی رنگ آن تغییر کند. رب انار را اضافه کرده و هم بزنید، سپس ارده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. حال این مواد را به فیله مرغ در حال پخت اضافه کنید و به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش فسنجان شما جا بیفتد.
  6. زمانی که خورش جا افتاد و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  7. بعد از 2 ساعت، خورش فسنجان آماده سرو است. با برنج زعفرانی میل کنید.
  8. نکته: شما می‌توانید از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. اگر رب انار شما ترش بود، کمی شکر به خورش اضافه کنید و حتماً پودر گردو را تفت دهید، ولی زیاد تفت ندهید چون تلخ می‌شود.
  9. برای به روغن افتادن خورشت، بعد از تفت دادن گردو، سریعا به آن آب سرد یا چند تکه یخ اضافه کنید.
چیزکیک لیمویی

طرز تهیه چیزکیک لیمویی خوشمزه و لذیذ

gemene Boshery

طرز تهیه گمنه خوشمزه و مقوی بوشهری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا