فسنجان عراقی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیب فیله مرغ، رب انار، گردو و ادویهجات تهیه میشود. این خورش خوش طعم به روشهای مختلفی تهیه میشود و در اینجا ما به شما طرز تهیه آن را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه فسنجان عراقی
- فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
- پیاز متوسط :۱ عدد
- پودر گردو: ¾ پیمانه
- رب انار ملس :۱ پیمانه
- ارده :½ پیمانه
- آب: ۲ پیمانه
- چوب دارچین: ۱ تکه
- برگ بو: ۱ عدد
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع :به مقدار کافی
طرز تهیه خورش فسنجان عراقی
- برای تهیه این فسنجان عراقی خوشمزه از فیله مرغ استفاده کنید. ابتدا فیلهها را خرد کرده و در یک کاسه بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را به فیلهها اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط کنید تا فیلههای مرغ طعمدار شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- پس از نیم ساعت یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار دهید، مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید و فیلههای مرغ طعمدار شده را در تابه سرخ کنید و از تابه خارج کنید.
- سپس یک پیاز رنده شده را در تابه سرخ کنید تا کاراملی شود. سپس پیاز سرخ شده را از تابه خارج کنید.
- یک قابلمه مناسب بردارید و فیله سرخ شده و پیاز را در قابلمه بریزید. آب جوش، چوب دارچین و برگ بو را اضافه کرده و اجازه دهید فیله مرغ نیم پز شود.
- تا فیله مرغ میپزد، یک تابه کوچک بردارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پودر گردو را بدون روغن در تابه تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و کمی رنگ آن تغییر کند. رب انار را اضافه کرده و هم بزنید، سپس ارده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. حال این مواد را به فیله مرغ در حال پخت اضافه کنید و به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش فسنجان شما جا بیفتد.
- زمانی که خورش جا افتاد و غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- بعد از 2 ساعت، خورش فسنجان آماده سرو است. با برنج زعفرانی میل کنید.
- نکته: شما میتوانید از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. اگر رب انار شما ترش بود، کمی شکر به خورش اضافه کنید و حتماً پودر گردو را تفت دهید، ولی زیاد تفت ندهید چون تلخ میشود.
- برای به روغن افتادن خورشت، بعد از تفت دادن گردو، سریعا به آن آب سرد یا چند تکه یخ اضافه کنید.
ارسال دیدگاه