فست فود /طرز تهیه لقمه های کوچک بسیار خوشمزه برای مهمانی

جمعه 4 شهریور 1401 آشپزی
فست فود

طرز تهیه لقمه های کوچک بسیار خوشمزه برای مهمانی

در اینجا، چند فست فود بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک  برای مهمانی ها دور همی بسیار گزینه عالیاست، همراهمان باشید.

1-طرز تهیه رول پنیری مرغ :

مواد لازم  :

۴۵۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده

۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

۴۵۰ گرم پنیر موزارلای تازه

۲۴ عدد نان گرد و کوچک

۶ حبه سیر خرد شده

یک عدد پیاز خرد شده

۱ قاشق غذاخوری ریحان

½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

½ قاشق چایخوری آویشن

¼ قاشق چایخوری فلفب

½ قاشق چایخوری نمک

۳ پیمانه سس مارینارا

طرز تهیه :

فر را از قبل گرم کتید  با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد.

نان ها لقمه کوچک  را خالی کنید. با کمک دست، خمیرهای اطراف ساندویح را به کنار فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.

پیاز و سیر را درون تابه ریخته  وباروغن زیتون به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

بعد نوبت ادویه هست است ریحان، آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز را اضافه کنید تا عطر ادویه ها بلند شود، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.

در کف ساندویج لقمه، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.

به همین صورت تمام ساندویج هارا با مواد درسن کردهنا

آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.

در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.

 

طرز تهیه رول پنیری مرغ

طرز تهیه رول پنیری مرغ

2-طرز تهیه همبرگر شکم پر

 مواد لازم  :

گوشت چرخ کرده 1200 گرم
نمک  و فلفل سیاه  به میزان لازم
پنیر موزارلا  80 گرم
گوجه گیلاسی   ۱۲ عدد
روغن  کمی
نان همبرگر  لقمه ای ۶ عدد

1- گوشت را با  نمک و فلفل  مزده دار  کنید. ترکیب را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

2- 1 قاشق غذاخوری از گوشت وسط هر برگر را بردارید و کنار بگذارید. برش های پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی ها و ریحان خرد شده را در بین آن ها تقسیم کنید و کمی نمک به آن ها بزنید. گوشتی را که از روی هر یک برداشته بودید، روی آن ها بگذارید و محکم کنید.

3- به آرامی هر برگر را به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

4- ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهیتابه و برگرها را با قلمو چرب کنید و برگر ها را برای ۱۰ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت شوند، بپزید.

5-در صورت تمایل نان ها را هم کمی برشته کنید و همبرگرها را به همراه چند برگ کاهو یا سایر مواد مورد نظرتان روی آن ها گذاشته و میل کنید.

 

طرز تهیه همبرگر شکم پر

طرز تهیه همبرگر شکم پر

3-طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس

مواد لازم پای همبرگر :
۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
۶ عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر :

۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱/۸ پیاز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
۱ قاشق غذاخوری شیر
نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
نمک
فلفل سیاه
جوزهندی
کچاپ
جعفری

طرز تهیه  :

1-خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.

2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت  یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

3-سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

4-سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

5-درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

 

طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس

طرز تهیه پای همبرگر و سوسیس

دستور تهیه کیک موزی

کیک رژیمی/2 دستور تهیه کیک موزی و کیک شکلاتی رژیمی

Notela

نوتلا/ طرز تهیه نوتلاخانگی خوشمزه ومقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا