
فرنی جزء دسرهای خوشمزه است وبسیار مناسب ماه رمضان است البته این غذای خوشمزه بسیار مناسب, کودکان و افرادی است که معده ضعیفی دارند .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه فرنی بستنی با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه فرنی پسته را مشاهده کنید.
مواد لازم برای دسر فرنی بستنی :
- نشاسته :8 قاشق غذاخوری پر
- شیر: 4 لیوان
- گلاب :1/2 لیوان
- شکر: 1 لیوان
- بستنی وانیلی لیوانی 1 عدد
- خامه صبحانه :3 قاشق غذاخوری
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه دسر فرنی بستنی :
- برای تهیه فرنی بستنی یک قابلمه مناسب بردارید و شیرسردو نشاسته را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا نشاسته باز شود یک بار ترکیب نشاسته و شیر را از صافی رد کنید و به قابلمه برگردانید و بقیه مواد به (جز زعفران و خامه) را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد داخل قابلمه بجوش آید و به غلظت دلخواه برسد.
- وقتی غلظت فرنی مناسب شد . شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس مواد را به 2 قسمت تقسیم به یک قسمت زعفران اضافه کنید و نصف دیگر را شکلاتی کنید .
- در این مرحله فرنی را در ظرف بریزید و تزیین کنید .می توان فرنی را سرد یا گرم سرو کنید .
- نکته مهم برای تهیه فرنی با اندازه بیشتر یا کمتر . هر لیوان شیر دو قاشق نشاسته و دو قاشق شکر لازم دارد. بستنی و خامه را به دلخواه بریزید .
ارسال دیدگاه