فرنی / طرز تهیه فرنی بستنی

سه‌شنبه 30 فروردین 1401 آشپزی
fereny

فرنی جزء دسرهای خوشمزه است وبسیار مناسب ماه رمضان است البته این غذای خوشمزه بسیار مناسب,  کودکان و افرادی است که معده ضعیفی دارند  .در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه فرنی بستنی با ما همراه باشید . همچنین طرز تهیه فرنی پسته را مشاهده کنید.

مواد لازم برای دسر فرنی بستنی :

  • نشاسته :8 قاشق غذاخوری پر
  • شیر: 4 لیوان
  • گلاب :1/2 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • بستنی وانیلی لیوانی 1 عدد
  • خامه صبحانه :3 قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
فرنی بستنی

فرنی بستنی

طرز تهیه دسر فرنی بستنی :

  1.  برای تهیه فرنی بستنی یک قابلمه مناسب بردارید و شیرسردو نشاسته را با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا نشاسته باز شود یک بار  ترکیب نشاسته و شیر را از صافی رد کنید و به قابلمه برگردانید و بقیه مواد  به (جز زعفران و خامه) را به مواد  داخل قابلمه اضافه کنید  و روی شعله قرار دهید و مدام هم بزنید  تا مواد داخل قابلمه بجوش آید و به غلظت دلخواه برسد.
  2. وقتی غلظت فرنی مناسب شد . شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس  مواد را به 2 قسمت تقسیم به یک قسمت زعفران اضافه کنید و نصف دیگر را شکلاتی کنید  .
  3.  در این مرحله فرنی را در ظرف بریزید و تزیین کنید .می توان فرنی را سرد یا گرم سرو کنید .
  4. نکته مهم برای تهیه فرنی با اندازه بیشتر یا کمتر . هر لیوان شیر دو قاشق نشاسته و دو قاشق شکر لازم دارد. بستنی و خامه را به دلخواه بریزید .
keke masala

کیک/ طرز تهیه کیک ماسالا

Ashkene

اشکنه / طرز تهیه اشکنه رب انار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا